Managed Kubernetes

Cyso Managed Firewall

Jij de ontwikkeling van jouw applicatie, wij de rest met Managed Kubernetes

Door te werken met containers en orchestration tools kom jij mee met de laatste trends: snel gebouwde, aangepaste en geüpdatete applicaties. Verruil de klassieke oplossing voor deze agile software. De overgang naar Kubernetes is een flinke investering, met een duidelijke learning curve. Hier biedt onze infrastructuur en jarenlange Kubernetes-kennis de uitkomst.

De snelste manier om applicaties te ontwikkelen en te updaten

Cloud Infrastructure

Versnel je ontwikkelings- en deploymentproces met Managed Kubernetes.

Kies je voor Cyso Managed Kubernetes, dan nemen onze experts zorg voor implementatie, beheer, onderhoud en monitoring van het Kubernetes platform.

Zo kun jij focussen op wat er voor jou echt toe doet: de ontwikkeling van jouw applicaties.

Verhoog jouw productiviteit

Ontsnap aan de complexiteit van het beheer en onderhoud van een Kubernetes platform. Dat doen wij. Daarnaast lanceer jij jouw nieuwe toepassing sneller op de markt door alle automatisering- en schaalvoordelen. Dat is dubbel voordeel.

Veilig, compliant en betrouwbaar

Door onze certificeringen tonen we aan de kwaliteit en veiligheid van onze diensten serieus te nemen. Dankzij onze veilige en betrouwbare infrastructuur verminder je risico’s. Veiligheid en betrouwbaarheid hebben onze hoogste prioriteit.

Een unieke, hybride cloud toepassing

Onze service is infrastructuur-onafhankelijk en gericht op de managed services die hiervoor nodig zijn, inclusief ondersteuning voor hybride platformen. Van cyber defense, tot monitoring en incident support.

Laagdrempelige support op alle onderdelen

Aan de slag gaan met Kubernetes vergt veel kennis, energie en tijd. Dat gedeelte nemen wij op ons, waarbij we je 24/7 support bieden en DevOps on Demand ondersteuning tijdens het inrichten van het CI/CD proces.

Laat de Black Box aan ons over

Voor velen is Kubernetes een black box. Een complexe black box waar specifieke kennis voor nodig is die wij al jarenlang in huis hebben. Met Managed Kubernetes maken wij het jou makkelijk om Kubernetes in te zetten. Wij richten ons op de infrastructuur en nemen het configuratie werk uit handen. Zodat jij je kunt richten op het bouwen van containers en het verbeteren van je code. We helpen je met het opzetten van geautomatiseerde CI/CD pipelines om jouw deployments in goede banen te leiden. Zo leggen we de basis voor een betrouwbare en frequente build en deployment van container images met snelle en efficiënte rollbacks. Complexe techniek waar je altijd van op aan kunt.

Cyso Work Play Grow

Kubernetes service waar je altijd van op aan kunt

Managed Kubernetes

Een infrastructuur die altijd meeschaalt

Managed Kubernetes: reduceer kosten en risico’s

Werk je met Cyso Managed Kubernetes, dan werk je met een infrastructuur die meeschaalt. Door automatisch te schalen op rustige en piekmomenten zet je je resources efficiënter in en lopen de kosten niet uit de hand. Het bouwen en implementeren van nieuwe features binnen jouw applicatie naar productie verloopt soepeler en sneller, met als gevolg een kortere time to market. Zo blijft jouw dienstverlening verbeteren. Nieuwe applicaties worden schaalbaar uitgerold en het risico op fouten door handwerk is sterk gereduceerd.

Aan de slag met Managed Kubernetes

We ondersteunen je graag bij de overstap naar Kubernetes. Dat doen onze DevOps engineers middels DevOps on Demand geheel in samenwerking met jou. Het enige wat we van jou vragen is een klein beetje kennis van zaken, zodat we samen een goed functionerend plan van aanpak kunnen opzetten. De rest van de technische know how kun je aan ons overlaten.

Wil je ervaren of de uitrol en ontwikkeling van jouw applicatie goed functioneert in een Kubernetes-omgeving? We bieden je altijd de mogelijkheid om tijdelijk gratis een proof of concept te draaien.

Cyso stories

Terugblik KubeCon Europe 2023
02/05/2023

Terugblik KubeCon Europe 2023

Microservices en Kubernetes
07/02/2022

De opmars van Kubernetes en microservices in 2021

Het gebruik van Kubernetes en het werken met een microservices architectuur is een trend die al jarenlang in de lift zit.
12/04/2021

Cyso gaat samenwerken met Red Kubes

Cyso en Red Kubes – leverancier van Otomi Container Platform – hebben de samenwerking opgezocht.

Heb je een vraag over Kubernetes oplossingen?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact