Professional Services

Cyso professional services

Maak gebruik van onze multidisciplinaire expertise

Bij Cyso staan onze gedreven en multidisciplinaire teams dag en nacht voor je klaar om jou te voorzien van technische ondersteuning. Of het nu gaat om troubleshooting, het oplossen van storingen of het dagelijkse beheer van je cloud omgeving, ons security en network operations team is er om jou te helpen. Onze teams bestaan uit professionals met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van hosting, netwerken en beveiliging. Of je nu behoefte hebt aan on demand expertise of een volledig beheerde hostingoplossing, bij Cyso ben je altijd in goede handen.

DevOps On Demand

Maak gebruik van onze specialistische kennis en ervaring, zónder te investeren in duur personeel en zónder vaste lasten. Op het moment dat je aanvullende technische expertise nodig hebt, staan wij klaar voor verbetering van jouw cloud omgeving. Zo kunnen jouw beheerders extra tijd besteden aan de ontwikkeling van jouw diensten. Wij helpen je met de rest.

Cyso DevOps on Demand
Wij staan klaar voor verbetering van jouw cloud omgeving
Cyso Mission Control
Profiteer van de expertise van ons Security en Network Operations Center

Mission Control

In de praktijk veel bezig met brandjes blussen? Net te weinig kennis om bepaalde zaken echt goed aan te pakken? Developers die te veel beheertaken op zich moeten nemen? Veel organisaties kampen met deze problemen. Ons Security en Network Operations Center helpt door het troubleshooten van cloud, netwerk en security incidenten en is jouw 24/7 storingsdienst op afstand. Hierdoor kunnen jouw mensen zich weer focussen op waar ze écht iets toevoegen.

Wij delen onze kennis, om bedrijven te helpen groeien

De experts van Cyso helpen je graag met je vraagstukken. Dat doen we op verschillende manieren:

Cloud Assessment

E-commerce

Met een cloud assessment toetsten wij de volledige cloud infrastructuur op het gebied van security, compliance, kostenbeheersing en uptime.

Security Scan

SaaS

Met de gratis vulnerability scan van Cyso brengen we in kaart waar eventuele aandachtspunten liggen binnen jullie website of applicatie

Plan een consult

Cyso Cyber Security

Heb je een specifiek vraagstuk die je graag met één van onze experts wilt bespreken? Dat kan, maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Cloud Operations

Wij snappen dat door tijdgebrek, continue veranderingen of wisselende prioriteiten het dagelijkse beheer van een cloud omgeving nogal eens ondergesneeuwd kan raken. Maar dit kan ernstige gevaren met zich mee brengen, zoals downtime en security risico’s. Kies daarom voor Cloud Operations van Cyso – wij nemen het dagelijkse beheer van jouw cloud uit handen. Van patchen, tot het instellen van monitoring en het beheren van de storage omgeving.

Cyso Cloud Operations
Wij nemen graag het dagelijkse beheer van jouw cloud uit handen

Cyso stories

ICT krapte arbeidsmarkt
25/01/2024

Tekort aan gekwalificeerd IT-personeel vormt risico’s voor bedrijven

Door digitalisering, automatisering en de inzet van kunstmatige intelligentie zijn er steeds meer ICT’ers nodig, terwijl vacatures steeds lastiger ingevuld worden.
14/11/2023

Ontdek de kracht van Observe by Cyso

Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.
09/11/2023

Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact