Professional Services

Cyso professional services

Maak gebruik van onze multidisciplinaire expertise

Bij Cyso staan onze gedreven en multidisciplinaire teams dag en nacht voor je klaar om jou te voorzien van technische ondersteuning. Of het nu gaat om troubleshooting, het oplossen van storingen of het dagelijkse beheer van je cloud omgeving, ons security en network operations team is er om jou te helpen. Onze teams bestaan uit professionals met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van hosting, netwerken en beveiliging. Of je nu behoefte hebt aan on demand expertise of een volledig beheerde hostingoplossing, bij Cyso ben je altijd in goede handen.

DevOps On Demand

Maak gebruik van onze specialistische kennis en ervaring, zónder te investeren in duur personeel en zónder vaste lasten. Op het moment dat je aanvullende technische expertise nodig hebt, staan wij klaar voor verbetering van jouw cloud omgeving. Zo kunnen jouw beheerders extra tijd besteden aan de ontwikkeling van jouw diensten. Wij helpen je met de rest.

Cyso DevOps on Demand
Wij staan klaar voor verbetering van jouw cloud omgeving
Cyso Mission Control
Profiteer van de expertise van ons Security en Network Operations Center

Mission Control

In de praktijk veel bezig met brandjes blussen? Net te weinig kennis om bepaalde zaken echt goed aan te pakken? Developers die te veel beheertaken op zich moeten nemen? Veel organisaties kampen met deze problemen. Ons Security en Network Operations Center helpt door het troubleshooten van cloud, netwerk en security incidenten en is jouw 24/7 storingsdienst op afstand. Hierdoor kunnen jouw mensen zich weer focussen op waar ze écht iets toevoegen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cloud Operations

Wij snappen dat door tijdgebrek, continue veranderingen of wisselende prioriteiten het dagelijkse beheer van een cloud omgeving nogal eens ondergesneeuwd kan raken. Maar dit kan ernstige gevaren met zich mee brengen, zoals downtime en security risico’s. Kies daarom voor Cloud Operations van Cyso – wij nemen het dagelijkse beheer van jouw cloud uit handen. Van patchen, tot het instellen van monitoring en het beheren van de storage omgeving.

Cyso Cloud Operations
Wij nemen graag het dagelijkse beheer van jouw cloud uit handen

Cyso stories

14/11/2023

Ontdek de kracht van Observe by Cyso

Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.
09/11/2023

Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten
07/04/2022

Negen onderdelen van een succesvolle devops architectuur

Kubernetes en het gebruik van microservices zorgen ervoor dat veel systemen nu worden vervangen door een cloud-gebaseerde omgeving.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact