Network Security

Security en Compliance

Optimale bescherming tegen DDoS aanvallen met network security

Uren- of zelfs dagenlange downtime door DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen waar je niet op bent voorbereid, wil je koste wat het kost voorkomen. Het is belangrijk om goede verdediging in te richten én deze te blijven updaten, aangezien gebruikte aanvalstechnieken dagelijks worden geoptimaliseerd. Zonder een hierop ingerichte, uitgebreide infrastructuur is het nagenoeg onmogelijk om deze aanvallen te pareren. Bij Cyso krijg je dergelijke infrastructuur tot je beschikking om downtime door DDoS aanvallen te voorkomen.

Klaar om jouw netwerk te beschermen

Cyber Security

Kies voor de Anti-DDoS wasstraat of Anycast DNS

Met onze dienstverlening wapenen we jou optimaal tegen aanvallen van buitenaf.

Cyso zorgt ervoor dat jij toegang hebt tot de tools en infrastructuur die nodig zijn om jouw software, en daarbij jouw business, de juiste bescherming te bieden.

Wij staan klaar om jouw netwerk te beschermen.

Automatische detectie en mitigatie

Bij een aanval wordt binnen een halve minuut onze anti-DDoS wasstraat ingeschakeld. Zo hebben DDoS aanvallen geen of slechts een minimale impact op je dienstverlening.

Gaan voor stabiliteit en snelheid

Met onze DDoS-wasstraat bieden we brede bescherming tegen de meeste soorten aanvallen. Alleen legitieme traffic komt door. Hiermee voorkomen we overbelasting van je platform of applicatie en de bijbehorende servers en het netwerk.

Jouw DNS beschikbaarheid minder kwetsbaar

Met Cyso Anycast DNS zorgen we ervoor dat jouw DNS informatie niet bij slechts één of een paar, maar tientallen nameservers wereldwijd kan worden opgevraagd en overbelasting door aanvallen op DNS niveau nagenoeg onmogelijk wordt.

Bescherming tegen veelvoorkomende technieken

Onze anti-DDoS dienst tackelt een grote variatie aan gebruikte aanvalstechnieken, zoals UDP flood, ICMP (ping) flood, SYN flood, Ping of death, Slowloris, NTP amplification en HTTP flood.

Anti-DDoS wasstraat: brede bescherming met network security

Cyso maakt gebruik van anti-DDoS diensten en infrastructuur zoals de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas) die bescherming biedt tegen de meeste soorten aanvallen. Het verkeer wordt eerst extern gerouteerd door de wasstraat, alvorens alleen het schone verkeer ons netwerk en jouw platform en applicatie in gaat. Door alleen legitieme traffic door te laten, zorgen we ervoor dat jouw services optimaal beschikbaar blijven.

Met Anti-DDoS van Cyso geniet je van de volgende voordelen:

  • Grote verscheidenheid aan specialistische apparatuur
  • Out-of-path network routering
  • Directe verbinding met internetknooppunten
  • Detectie binnen slechts 30 tot 60 seconden
  • Automatisch ingrijpen bij detectie van een aanval
anti-DDos

Alleen legitieme traffic bereikt jouw applicatie of platform

Cyber Security, hoe staan jullie ervoor?

De experts van Cyso helpen je graag met je vraagstukken. Dat doen we op verschillende manieren:

White Paper

Mock-up-Security-Best-Practices-PNG.3

In onze gratis white paper vind je de best practices als het gaat om cyber security, we helpen je de beste keuzes te maken voor jullie situatie.

Security Scan

SaaS

Met de gratis vulnerability scan van Cyso brengen we in kaart waar eventuele aandachtspunten liggen binnen jullie website of applicatie

IT vraagstuk?

Cyso Cyber Security

Heb je een specifiek vraagstuk die je graag met één van onze experts wilt bespreken? Dat kan, maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Cyso risico spreiden

Jouw applicatie of platform nooit down door DNS attacks

Risico spreiden met Anycast DNS

Last van DNS attacks? Doordat jouw DNS informatie niet bij slechts een paar, maar op tientallen servers kan worden opgevraagd, vermindert het de kwetsbaarheid van jouw DNS beschikbaarheid aanzienlijk. Nameservers kunnen met Anycast DNS niet individueel worden aangevallen, waardoor het nagenoeg onmogelijk is om deze te overbelasten.

Waar de anti-DDoS wasstraat bescherming biedt tegen aanvallen die direct op je platform of applicatie zijn gericht, beschermt Anycast DNS je DNS infrastructuur. Anycast DNS spreidt het risico op downtime door extra bescherming te geven tegen aanvallen die specifiek op jouw nameservers zijn gericht. Zo zorgen we ervoor, dat wanneer één DNS server down is, jouw applicatie of platform gewoon beschikbaar blijft.

Met Anycast DNS van Cyso geniet je van de volgende voordelen:

  • DDoS bescherming voor jouw domeinnaam
  • Wereldwijde spreiding van jouw DNS informatie
  • Snelheid: lage latency bij het opvragen van DNS records
  • Voor een vast bedrag per maand anti-DDoS dienstverlening

Aan de slag met Cyso Network Security

Cyso maakt gebruik van verschillende toepassingen en leveranciers om jou optimaal te wapenen tegen DDoS aanvallen. We leveren diensten die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn, afgestemd op de wensen en eisen van jouw applicatie of platform.
Onze specialisten staan voor je klaar om aan de hand van de technische specificaties van jouw service je een gericht beveiligingsvoorstel te doen. Leg je vraagstuk aan ons voor en wij ondersteunen je met onze jarenlange kennis en een passende oplossing.

Cyso stories

08/03/2024

Voorkom reputatieschade met de Domein Monitor Service

Het beschermen van je merk tegen online bedreigingen is niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook van reputatiebehoud.
01/03/2024

Cybersecurity in 2024: Grootste bedreigingen voor bedrijven

Dit artikel werpt een diepgaande blik op de grootste cyber security bedreigingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in 2024.
08/02/2024

Anti-DDoS Service

Onze Anti-DDoS service biedt de bescherming en gemoedsrust die je bedrijf nodig heeft in de strijd tegen DDoS-aanvallen, meer weten?

Heb je een vraag over Network Security?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact