Cyso Cloud

High-end platform met hoge beschikbaarheid, performance en redundancy

Ben je op zoek naar een cloud platform wat zich niet bevindt in de public cloud én waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over downtime, dan is onze private Cyso Cloud de oplossing voor jou. Op onze meervoudig redundant opgezette cloud infrastructuur, zowel qua storage als compute, blijven je servers altijd beschikbaar. Zelfs als er problemen zijn met de hardware, ondervind jij hier nooit last van. Je kunt altijd rekenen op een hoge beschikbaarheid en je druk hoeven maken om IO/IOPS limieten is verleden tijd.

Gaan voor hoge performance, geheel Nederlands

Cloud Infrastructure

Volledige zekerheid met Cyso Cloud

Met de infrastructuur van Cyso Cloud heb je geen zorgen over downtime en ben je altijd verzekerd van betrouwbare technologie. Stap nu over en ontdek de voordelen: hoog beschikbaar en AVG compliant.

Ontdek wat de Cyso Cloud voor jouw business kan betekenen. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies dat past bij jouw situatie.

Altijd hoge storage performance

Onduidelijkheden over de hoeveelheid en type storage? Zonder alles dubbel op te moeten zetten met onnodige kosten, heb je met ons VMware cloud platform met moderne, enterprise hardware voor SAN storage en compute nodes precies wat je nodig hebt: high performance storage en moderne CPU’s.

Zeer betrouwbare infrastructuur

Hardware valt soms om. Dat is niet te vermijden. Met Cyso Cloud draait jouw business gewoon door zonder noemenswaardige overlast. Daarnaast zorgen wij voor voldoende uitwijk capaciteit bij storingen of onderhoud.

Capacity en performance op maat

Om een goede I/O performance in de public cloud te realiseren, word je vaak gedwongen tot hoge kosten en veel meer resources afnemen dan je nodig hebt. Bij Cyso neem je alleen af wat je daadwerkelijk nodig hebt. Up- en downgraden is altijd mogelijk.

AVG compliant, multi-datacenter

Cyso Cloud is volledig Nederlands; als hostingpartij en als datacenter. Hierdoor voldoe je aan compliancy volgens Nederlandse wet- en regelgeving. Onze datacenters zijn daarnaast onderling direct verbonden met meerdere eigen dark fiber verbindingen.

Ontdek de voordelen van Cyso Cloud

Maak je gebruik van de Cyso Cloud, dan kunnen we jouw platform op twee fysiek verschillende datacenters inrichten met mogelijkheid tot fail-over. Hiermee voorkomen we uitval en/of downtime door lokale storingen. Daarnaast zorgen wij voor off-site back-ups.

Door ons hoog-beschikbare VMware platform wijken jouw servers automatisch uit naar een andere fysieke host bij storing of onderhoud. Dit verlaagt of voorkomt eveneens de downtime van jouw infrastructuur. Bij drukte op een fysieke host worden servers ook automatisch verplaatst en gedistribueerd naar een host waar het minder druk is om zo de performance op peil te houden. Daarnaast maken we hoge performance mogelijk door het gebruik van moderne CPU’s met hoge kloksnelheid en SAN storage met NVMe disks. Zo ga je met Cyso voor de beste prestaties.

Cyso Mission Control

We streven altijd naar de beste prestaties

Aan de slag met Cyso Cloud

We ondersteunen je geheel bij jouw overstap naar de Cyso Cloud, in samenwerking met jouw eigen techneuten. Of je nu bestaande diensten wilt migreren of een nieuwe infrastructuur wilt opzetten, onze gespecialiseerde architecten en engineers ontwerpen en bouwen een platform dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Jouw unieke migratie- of implementatieplan voeren we nauwgezet in samenwerking uit: van het netwerk, tot de infrastructuur en jouw bedrijfsdata. Wanneer zijn we tevreden? Als jouw applicatie als een zonnetje draait op onze cloud. Geen zorgen: dat gaan we regelen.

Cyso stories

14/11/2023

Ontdek de kracht van Observe by Cyso

Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.
09/11/2023

Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten
Professional Services
26/10/2023

Hoeveel kost downtime per uur

De kosten van downtime reiken veel verder dan alleen het verlies van inkomsten gedurende die uren of minuten van onbeschikbaarheid.

Heb je een vraag over Cyso Cloud?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact