Cyber Security Services

Cyso Cyber Security

Kies voor alomvattende bescherming van jouw dienstverlening

Goede security was nog nooit zo belangrijk. Een gelaagde aanpak waarbij aan alle onderdelen wordt gedacht is een must, met losstaande security componenten kom je er niet meer. Onze security diensten verhogen niet alleen je online security, maar maken ook bijbehorende processen efficiënter en veiliger.

Dankzij 25 jaar ervaring weten we per branche wat hierin belangrijk is. We ondervangen zwakke plekken, handelen proactief en leveren een oplossing die niet alleen 24/7 je infrastructuur, maar ook je applicatie in de gaten houdt. Zo bieden we je het gereedschap voor krachtige cyber security strategie waar je van op aan kunt.

Managed Firewall

Een eerste stap in de richting van ijzersterke security is een goed ingerichte firewall. Kies je voor Cyso’s Managed Firewall, dan leveren wij een geheel op maat ingerichte firewall voorzien van de nieuwste technologie. We bieden bescherming tegen de meest actuele bedreigingen, toe te passen op elke cloud. 24/7 te beheren in je eigen portal, waar je precies kan zien wat er gebeurt op jouw omgeving, met daarbij altijd dagelijkse ondersteuning door onze experts.

Cyso Managed Firewall

Meer dan de ‘standaard’ firewall

SIEM en WAF

Gerichte bescherming voor jouw platform en applicatie

SIEM en WAF

Security in de gaten kunnen houden bij alle onderdelen binnen jouw platform? Cyso’s Web Application Firewalls (WAF) en Security Incident & Event Management (SIEM) toepassingen richten we specifiek in voor de werking van jouw applicatie of platform. Met onze slimme toepassingen kan je alle meldingen van potentiële veiligheidsproblemen eenvoudig dagelijks nalopen en opvolgen.

Cyber Security, hoe staan jullie ervoor?

De experts van Cyso helpen je graag met je vraagstukken. Dat doen we op verschillende manieren:

White Paper

Mock-up-Security-Best-Practices-PNG.3

In onze gratis white paper vind je de best practices als het gaat om cyber security, we helpen je de beste keuzes te maken voor jullie situatie.

Security Scan

SaaS

Met de gratis vulnerability scan van Cyso brengen we in kaart waar eventuele aandachtspunten liggen binnen jullie website of applicatie

IT vraagstuk?

Cyso Cyber Security

Heb je een specifiek vraagstuk die je graag met één van onze experts wilt bespreken? Dat kan, maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Network Security

Niet alleen jouw applicaties vormen het doelwit van cybercriminelen, ook je netwerk zelf is een populair slachtoffer. Met onze anti-DDoS en Anycast DNS dienstverlening beschermen we jouw dataverkeer en voorkomen we downtime door overbelasting. Zo geniet je van een geïntegreerde security strategie voor je gehele netwerk, voor nu en de in de toekomst.

Security en Compliance

Beperk risico’s en ga voor brede bescherming

Cyso stories

08/03/2024

Voorkom reputatieschade met de Domein Monitor Service

Het beschermen van je merk tegen online bedreigingen is niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook van reputatiebehoud.
01/03/2024

Cybersecurity in 2024: Grootste bedreigingen voor bedrijven

Dit artikel werpt een diepgaande blik op de grootste cyber security bedreigingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in 2024.
08/02/2024

Anti-DDoS Service

Onze Anti-DDoS service biedt de bescherming en gemoedsrust die je bedrijf nodig heeft in de strijd tegen DDoS-aanvallen, meer weten?

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact