Cyber Security

Cyso Cyber Security

Kies voor alomvattende bescherming van jouw dienstverlening

Goede security was nog nooit zo belangrijk. Een gelaagde aanpak waarbij aan alle onderdelen wordt gedacht is een must, met losstaande security componenten kom je er niet meer. Onze security diensten verhogen niet alleen je online security, maar maken ook bijbehorende processen efficiënter en veiliger.

Dankzij 25 jaar ervaring weten we per branche wat hierin belangrijk is. We ondervangen zwakke plekken, handelen proactief en leveren een oplossing die niet alleen 24/7 je infrastructuur, maar ook je applicatie in de gaten houdt. Zo bieden we je het gereedschap voor krachtige cyber security strategie waar je van op aan kunt.

Managed Firewall

Een eerste stap in de richting van ijzersterke security is een goed ingerichte firewall. Kies je voor Cyso’s Managed Firewall, dan leveren wij een geheel op maat ingerichte firewall voorzien van de nieuwste technologie. We bieden bescherming tegen de meest actuele bedreigingen, toe te passen op elke cloud. 24/7 te beheren in je eigen portal, waar je precies kan zien wat er gebeurt op jouw omgeving, met daarbij altijd dagelijkse ondersteuning door onze experts.

Cyso Managed Firewall

Meer dan de ‘standaard’ firewall

SIEM en WAF

Gerichte bescherming voor jouw platform en applicatie

SIEM en WAF

Security in de gaten kunnen houden bij alle onderdelen binnen jouw platform? Cyso’s Web Application Firewalls (WAF) en Security Incident & Event Management (SIEM) toepassingen richten we specifiek in voor de werking van jouw applicatie of platform. Met onze slimme toepassingen kan je alle meldingen van potentiële veiligheidsproblemen eenvoudig dagelijks nalopen en opvolgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Network Security

Niet alleen jouw applicaties vormen het doelwit van cybercriminelen, ook je netwerk zelf is een populair slachtoffer. Met onze anti-DDoS en Anycast DNS dienstverlening beschermen we jouw dataverkeer en voorkomen we downtime door overbelasting. Zo geniet je van een geïntegreerde security strategie voor je gehele netwerk, voor nu en de in de toekomst.

Security en Compliance

Beperk risico’s en ga voor brede bescherming

Cyso stories

31/05/2023

Ga bewust om met opslag van data die je genereert

In dit artikel gaan we in op het concept van Data Lakes, de mogelijkheden ervan en waarom jij ook zou moeten nadenken over de aanleg ervan.
Cloud Operations
16/05/2023

Wat Cyso doet met NIST voor ijzersterke security

NIST is een securitymodel waarmee je een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen inricht. Een holistische kijk op security.
22/03/2023

3 Uitgangspunten voor een veilige ICT-infrastructuur

Hoe pak je de beveiliging van je infrastructuur aan? En hoe zet je kennis om in maatregelen? Sales Manager Martijn Baars en DevOps Engineer Jelmer Steenhuis vertellen erover.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact