Managed Firewall

Cyso Managed Firewall

Cyso gaat verder dan de ‘standaard’ managed firewall oplossing

Al 25 jaar zorgen wij voor online succes. Zo ook op het gebied van beveiliging. Wij leveren en beheren op maat ingerichte firewalls voorzien van de nieuwste technologie, toegespitst op jouw unieke business (Layer 4 of Layer 7 firewall functionaliteit). Alleen zo kunnen we de juiste bescherming bieden tegen de meest actuele bedreigingen, zoals de OWASP top 10 en zero-day exploits.

Jouw platform of applicatie optimaal beschermd

Cyber Security

Kies voor een echte kwaliteits­oplossing

Onze multi-cloud oplossingen bestaan uit firewalls van A-merk leveranciers, met directe ondersteuning vanuit de fabrikant. Hierbij bieden we een uitgebreide VPN functionaliteit voor veilige afscherming en beheer.

Wij staan klaar om jouw platform of applicatie de bescherming te bieden die het verdient.

Managed firewall in any cloud

We leveren maatwerkbeveiliging voor jouw specifieke business, op iedere cloudoplossing: van onze eigen private Cyso Cloud tot iedere public, private of multi-cloud. Zo bieden we gerichte bescherming.

Geavanceerde security & veiligheid features

Met Unified Threat Management (UTM) beschikt jouw platform ook over toepassingen zoals anti-virus en Intrusion Prevention & Detection. Je externe verbindingen en digitale transacties beschermen we door het gebruik van SSL en IPsec VPN’s.

24/7 real-time inzicht en support

Via een online portal heb je direct inzicht in het huidige verkeer en beschik je over uitgebreide rapportagemogelijkheden. Daarnaast staan onze security specialisten 24/7 voor je klaar.

Toekomst­bestendige, up-to-date bescherming

Door real-time updates van de firewall wordt je omgeving beschermd tegen zowel bekende bedreigingen als de meest actuele, zero-day exploits.

Altijd actuele en complete bescherming

Een firewall vormt een integraal onderdeel van de beveiliging van iedere hostingoplossing. Firewalls beschermen zowel het netwerk en platform als geheel, maar kunnen ook dienst doen als maatwerkbeveiliging van de applicatie. Of het nu gaat om bescherming op netwerkniveau of specifieke toegang voor applicaties en gebruikers, wij zorgen voor een oplossing op maat vanuit onze jarenlange expertise. Zo kun jij je focussen op het verder ontwikkelen van jouw platform of applicatie, zonder zorgen over onbereikbare of aangevallen software.

Met Managed Firewall van Cyso:

  • Bescherm je je applicatie en data
  • Voldoe je aan wet- en regelgeving
  • Bouw je aan een goed en compleet veiligheidsbeleid
  • Ben je beschermd tegen OWASP top 10 en zero-day exploits
Cyso Managed Firewall

Wij de security, jij de ontwikkeling van jouw service

Cyber Security, hoe staan jullie ervoor?

De experts van Cyso helpen je graag met je vraagstukken. Dat doen we op verschillende manieren:

White Paper

Mock-up-Security-Best-Practices-PNG.3

In onze gratis white paper vind je de best practices als het gaat om cyber security, we helpen je de beste keuzes te maken voor jullie situatie.

Security Scan

SaaS

Met de gratis vulnerability scan van Cyso brengen we in kaart waar eventuele aandachtspunten liggen binnen jullie website of applicatie

IT vraagstuk?

Cyso Cyber Security

Heb je een specifiek vraagstuk die je graag met één van onze experts wilt bespreken? Dat kan, maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Cyso stories

08/03/2024

Voorkom reputatieschade met de Domein Monitor Service

Het beschermen van je merk tegen online bedreigingen is niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook van reputatiebehoud.
01/03/2024

Cybersecurity in 2024: Grootste bedreigingen voor bedrijven

Dit artikel werpt een diepgaande blik op de grootste cyber security bedreigingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in 2024.
08/02/2024

Anti-DDoS Service

Onze Anti-DDoS service biedt de bescherming en gemoedsrust die je bedrijf nodig heeft in de strijd tegen DDoS-aanvallen, meer weten?

Heb je een vraag over Managed firewall oplossingen?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact