Managed Firewall

Cyso Managed Firewall

Cyso gaat verder dan de ‘standaard’ managed firewall oplossing

Al 25 jaar zorgen wij voor online succes. Zo ook op het gebied van beveiliging. Wij leveren en beheren op maat ingerichte firewalls voorzien van de nieuwste technologie, toegespitst op jouw unieke business (Layer 4 of Layer 7 firewall functionaliteit). Alleen zo kunnen we de juiste bescherming bieden tegen de meest actuele bedreigingen, zoals de OWASP top 10 en zero-day exploits.

Jouw platform of applicatie optimaal beschermd

Cyber Security

Kies voor een echte kwaliteits­oplossing

Onze multi-cloud oplossingen bestaan uit firewalls van A-merk leveranciers, met directe ondersteuning vanuit de fabrikant. Hierbij bieden we een uitgebreide VPN functionaliteit voor veilige afscherming en beheer.

Wij staan klaar om jouw platform of applicatie de bescherming te bieden die het verdient.

Managed firewall in any cloud

We leveren maatwerkbeveiliging voor jouw specifieke business, op iedere cloudoplossing: van onze eigen private Cyso Cloud tot iedere public, private of multi-cloud. Zo bieden we gerichte bescherming.

Geavanceerde security & veiligheid features

Met Unified Threat Management (UTM) beschikt jouw platform ook over toepassingen zoals anti-virus en Intrusion Prevention & Detection. Je externe verbindingen en digitale transacties beschermen we door het gebruik van SSL en IPsec VPN’s.

24/7 real-time inzicht en support

Via een online portal heb je direct inzicht in het huidige verkeer en beschik je over uitgebreide rapportagemogelijkheden. Daarnaast staan onze security specialisten 24/7 voor je klaar.

Toekomst­bestendige, up-to-date bescherming

Door real-time updates van de firewall wordt je omgeving beschermd tegen zowel bekende bedreigingen als de meest actuele, zero-day exploits.

Altijd actuele en complete bescherming

Een firewall vormt een integraal onderdeel van de beveiliging van iedere hostingoplossing. Firewalls beschermen zowel het netwerk en platform als geheel, maar kunnen ook dienst doen als maatwerkbeveiliging van de applicatie. Of het nu gaat om bescherming op netwerkniveau of specifieke toegang voor applicaties en gebruikers, wij zorgen voor een oplossing op maat vanuit onze jarenlange expertise. Zo kun jij je focussen op het verder ontwikkelen van jouw platform of applicatie, zonder zorgen over onbereikbare of aangevallen software.

Met Managed Firewall van Cyso:

  • Bescherm je je applicatie en data
  • Voldoe je aan wet- en regelgeving
  • Bouw je aan een goed en compleet veiligheidsbeleid
  • Ben je beschermd tegen OWASP top 10 en zero-day exploits
Cyso Managed Firewall

Wij de security, jij de ontwikkeling van jouw service

Aan de slag met Managed Firewall

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ons ervan bewust dat geen enkele applicatie of platform hetzelfde is. Daarom geloven we in maatwerk. Voor jouw specifieke platform of applicatie kijken wij naar de beste manier waarop een firewall kan worden ingezet en hoe deze dient te worden geconfigureerd. Onze DevOps engineers bekijken jouw security wensen en de bijbehorende kenmerken van jouw applicatie.

We maken een op maat gemaakt plan, waarbij we de inzet van managed firewall (en/of WAF/SIEM) meenemen en implementeren bij de migratie of ingebruikname. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Cyso stories

23/11/2023

De kracht van certificering in de IT

Certificeringen verkrijgen kan behoorlijk ingewikkeld zijn, maar we zijn er om onze klanten bij elke stap te helpen met onze uitgebreide expertise.
09/11/2023

Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten
Professional Services
26/10/2023

Hoeveel kost downtime per uur

De kosten van downtime reiken veel verder dan alleen het verlies van inkomsten gedurende die uren of minuten van onbeschikbaarheid.

Heb je een vraag over Managed firewall oplossingen?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact