Onze werkmethode

Cyso Netwerk

Samen tot de beste cloud oplossing komen met onze werkmethode

Het doel van onze werkmethode is het realiseren van de beste cloud oplossing, om het primaire proces van jouw business optimaal te ondersteunen. Cyso en techniek zijn met elkaar verweven. We are hosting, wij hebben de kennis, het innovatieve vermogen en de durf om maatwerkoplossingen te realiseren die voldoen aan de allerhoogste uptime, performance en veiligheid.

 

Waar een standaard oplossing niet voldoet, nemen wij de vervolgstappen om de betrouwbare oplossing te realiseren. Dat doen we door intensief samen te werken. Met jou én je partners. We geloven in security by design en kunnen dit alleen leveren door jouw business en uitgangspunten door en door te kennen.

Ontdek onze werkmethode en hoe wij werken en jouw business verder kunnen helpen op het gebied van IT!

Naar een toekomst­bestendige cloud oplossing

Welke stappen nemen wij met onze werkmethode om tot de beste oplossing te komen?

  • Stap 1: Design. In de design fase bepalen we hoe de oplossing eruit komt te zien.
  • Stap 2: Build. In de build fase bouwen we de beschreven cloud oplossing.
  • Stap 3: Migrate. We ondersteunen bij installatie en migratie van jouw applicaties en data om deze live te krijgen op jouw platform.
  • Stap 4: Support & Maintain. We zorgen voor het dagelijkse beheer voor, onder andere, optimale uptime en performance.
  • Stap 5: Innovate & Improve. We zorgen voor continue verbeteringen om de omgeving te optimaliseren.


Tijdens alle fases zijn we actief betrokken en werken we intensief samen met jou, net zo lang tot we allebei helemaal tevreden zijn.

Cyso DevOps analyse en strategie

In 5 stappen naar online succes

Welkom bij MyCyso

MyCyso Beta Testen

Wij werken elke dag hard om MyCyso beter te maken en uit te breiden, zo staan er heel veel nieuwe functionaliteiten bij ons op de planning. Denk hier bijvoorbeeld aan een systeemlandschap of server logs. Wij vinden het enorm fijn als een aantal van onze enthousiaste gebruikers deze nieuwe functionaliteiten zouden willen testen. Dit kan een beta versie zijn of een prototype. Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor allerlei suggesties met betrekking tot MyCyso. Wil jij als eerste toegang tot de nieuwste functionaliteiten? Vul dan je emailadres hieronder in en doe mee met de testgroep. Samen maken wij MyCyso beter!

Van een ijzersterke basis naar innoveren

Geen enkele business case is hetzelfde. Aan de hand van technische intakes, gesprekken en afspraken op locatie willen we jouw wensen, eisen en behoeften in kaart brengen. Alleen zo kunnen we de beste oplossing presenteren en uiteindelijk realiseren. Een oplossing die specifiek bij het vraagstuk van jouw organisatie past.

Ons multidisciplinaire DevOps team is zo samengesteld dat we over de technische kennis beschikken voor elk denkbare business case. Voor iedere case wijzen we een vast Cyso contactpersoon aan. Die kent jouw applicatie en infrastructuur als geen ander en kan je dus altijd optimaal ondersteunen als dat nodig of gewenst is.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact