Mediakit

Cyso Partners

Cyso mediakit voor online en offline gebruik

Op deze pagina vind je ons logo en beeldmerk in verschillende formaten, de Cyso kleuren en hoe deze te gebruiken. De logo bestanden zijn geschikt voor zowel online als offline gebruik.

Cyso logo

Het meest herkenbare element van onze identiteit is ons logo. Consistent gebruik van ons logo is de sleutel tot het behouden van merkkracht door onmiddellijke herkenning van wie we zijn en waar we voor staan als merk. Ons logo is simpel, strak en professioneel. De ronde swirl vertegenwoordigt het netwerk. Dit logo kan met of zonder tekst gebruikt worden.

Er dient een vaste hoeveelheid witruimte rondom het logo vrij gehouden te worden van tekst of grafische elementen om het logo de volledige aandacht te geven. Door ruimte rond het logo vrij te laten, zorgen we ervoor dat het opvalt in al onze uitingen. De minimale vrije ruimte is 50% van de hoogte van het gehele logo. Het logo wordt, daar waar het kan, zoveel mogelijk links geplaatst, boven of onder.

De standaard kleuren van het logo zijn Cyso Grijs #333 en Cyso Oranje #EA8115. Het logo is beschikbaar voor gebruik in grijs of wit in alle gevallen waarin het logo alleen wordt gebruikt. Het logo mag alleen op een Cyso Witte, Lichtgrijze, Blauwe en donkergrijze achtergrond worden geplaatst. Uitzonderingen moeten worden besproken.

Minimale grootte
Het is soms nodig om het logo groter of kleiner te maken, afhankelijk van het afdrukgebied, maar zorg ervoor dat het logo altijd in verhouding blijft. De minimale breedte voor het Cyso logo is 100px. Het logo moet groot genoeg zijn om gemakkelijk leesbaar te zijn bij elke toepassing.

Cyso logo

Dit logo is te downloaden in SVG, PNG, JPG en DIAP. Daarnaast zijn de ai en ESP bestanden te downloaden via het zip bestand.

Cyso icoon

Dit logo is te downloaden in SVG, PNG, JPG en DIAP. Daarnaast zijn de ai en ESP bestanden te downloaden via het zip bestand.

Wil je meer informatie?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact