Branches

Onderwijs

Sinds 1997
actief in de zakelijke markt

Al ruim 25 jaar timmert Cyso succesvol aan de weg op het gebied van networking, managed cloud en cyber security. Als betrouwbare partner in de IT werken we met meer dan 60 man aan IT-oplossingen die veilig, stabiel en innovatief zijn. Wat ons betreft is IT van essentieel belang voor succesvolle organisaties. We bieden advies, optimalisatie en uitvoer in verschillende branches, waarbij we altijd streven naar maatwerk – passend bij de unieke kenmerken van iedere branche en de organisatie waar wij mee te maken hebben.

Cyso branches

Cyso ondersteunt maximaal bij groei van software

Bij Software-as-a-Service organisaties ís een applicatie hun dienstverlening. Om klanttevredenheid te borgen, is het van groot belang dat deze software blijft werken en schaalbaar is op basis van de snelle groeicurve van de organisaties. Cyso maakt zich hard voor de professionalisering van SaaS software in betrouwbaarheid, performance, veiligheid en compliance door het aanbieden van een veelzijdigheid aan high quality diensten.

Organisaties die werken met Cyso hoeven zich geen zorgen te maken om hun uptime, kwaliteit van de omgeving, security, updates, patching, certificering en meer. We zetten de basis neer als een huis en reageren op de juiste wijze op incidenten. Zo kunnen eigen tech specialisten zich volledig focussen op het verbeteren van hun dienstverlening. Met onze eigen (private) Cloud en drie eigen datacenters in Europa maken we volledig compliant hosting mogelijk, welke voldoet aan de Europese regel- en wetgeving.

Daarnaast geloven we in maatwerk, passend bij de behoeften van SaaS-organisaties. We leveren geen standaard product, maar bieden wat nodig is op ieder moment. Van snelle fixes tot toekomstbestendige oplossingen. Met onze ervaring met bedrijfskritische en gecompliceerde technische omgevingen zijn we een verlengstuk van onze klanten; van strategisch advies tot alle nodige technische ondersteuning.

Benieuwd wat we voor jouw SaaS-organisatie kunnen bieden?

Een optimaal beveiligde FinTech architectuur is onmisbaar

Cyso heeft specifiek veel ervaring in de FinTech branche, waarbij we de core business van meerdere FinTech partijen in Nederland draaiend houden. In alle sectoren, maar vooral de financiële sector, is beveiliging en compliance enorm belangrijk. Dit heeft alles te maken met de toegenomen regelgeving, de noodzaak om innovatief te zijn en tegelijkertijd de kosten te beheersen. En dat allemaal tegen de achtergrond van een concurrerende markt vol met nieuwe, flexibele spelers. Onze meervoudig gecertificeerde security dienstverlening biedt jouw financiële organisatie een manier om de concurrentie voor te zijn.

Als security niet goed is geregeld, is dat fataal voor een financiële organisatie. Cyso werkt altijd volgens het security-by-design principe. Security vormt daarmee vanaf het begin een integraal onderdeel van onze werkwijze en de architectuur van jouw oplossing. De beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van jouw applicatie en data staan altijd voorop.

Bij Cyso zijn we jouw trusted partner voor het leveren van jouw business en product, of het nu gaat om investeringsbeheer, bankdiensten, verzekeringen of welke FinTech dan ook. Dit doen we secure én compliant (met NEN 7510 en ISO 27001 certificering), waarbij we altijd voldoen aan de Nederlandse- en Europese wetgeving.

Benieuwd wat we jouw FinTech organisatie kunnen bieden?

Fintech

Gemeentelijke informatievoorziening eenvoudiger, flexibeler en slimmer inrichten

Met het Common Ground initiatief willen gemeenten collectief hun informatievoorziening gaan verbeteren, wat een positieve invloed heeft op hun dienstverlening en bedrijfsvoering. En niet onbelangrijk: aansluit bij diverse maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de duurzaamheidstransitie, zorg en handhaving.

Om te voldoen aan het Common Ground initiatief is een andere infrastructuur nodig dan de traditionele infrastructuur. Hiervoor bieden wij ons op open standaarden gebaseerde, Haven Compliant Kubernetes platform, toepasbaar op elke gewenste cloud (Cyso Cloud, Private Cloud of Public Cloud). Hiervoor hebben wij alle kennis en expertise in huis. Zo hoeven gemeenten niet te investeren in dure externe professionals of trainingen om de juiste technische kennis in huis te halen voor het bouwen en onderhouden van een Kubernetes platform.

Cyso ondersteunt op ieder vlak: van de roadmap naar Common Ground op strategisch niveau, tot het opzetten, beheren en optimaliseren van het platform. Door onze expertise, multidisciplinaire engineer-to-engineer team en ervaring met gemeentes (zoals de gemeentes Tilburg, Eindhoven, ‘s Hertogenbosch en Breda) hebben wij veel kennis van het (gemeentelijke) applicatielandschap en zijn wij bekend met veelvoorkomende problemen. Door 24×7 monitoring, begeleiding & response en direct schakelen met derden zorgt Cyso ervoor dat alles altijd blijft draaien.

Benieuwd wat we jou kunnen bieden?

Overleggen

Custom netwerkmogelijkheden waarbij beveiliging de allerhoogste prioriteit heeft

Bij E-health bedrijven, waar wordt gewerkt met medische patiënt- en andere kritische gegevens, gelden strenge eisen op het gebied van privacy en security (NEN 7510 en AVG). Daarnaast kan downtime in sommige gevallen daadwerkelijk levens kosten waardoor beschikbaarheid  echt van levensbelang kan zijn. Met onze jarenlange expertise zetten wij ons in om jouw E-health technologie draaiende te houden, waarbij we zorg dragen voor bewaking van de IT strategie, compliancy en een veilige DevOps omgeving met geanonimiseerde data. We zorgen tevens voor de beschikbaarheid en updates van jouw infrastructuur of platform.

Naast het voldoen aan de strenge wet- en regelgeving, draagt Cyso tevens zorg voor de uitwisseling van data uit EPD’s (elektronische patiëntendossiers), het E-zorg Netwerk. Vanuit ons netwerk en datacenters in Nederland faciliteren we private netwerkverbindingen. Doordat wij als Nederlands bedrijf vallen onder Nederlandse jurisdictie, kun je rekenen op het correct verwerken van gevoelige medische gegevens van jouw organisatie, met extra focus op NEN 7510. Door beveiliging al in het begin van het proces mee te nemen, komen we niet voor verrassingen te staan. Daarnaast bieden we een breed scala aan aanvullende security producten op maat.

Benieuwd wat we voor jouw E-health infrastructuur of platform kunnen betekenen?

E-Health

Jouw winkelomgeving te allen tijde online

Om omzet te blijven genereren, is het voor een e-commerce dienst van belang om áltijd online te zijn. Downtime heeft simpelweg financiële gevolgen. Bij Cyso zijn we ons hier terdege van bewust en zorgen we ervoor dat jouw druk bezochte webpagina’s altijd naar wens draaien. Wij helpen je bij het realiseren van de optimale digitale klantervaring. Snelle laadtijden zorgen ervoor dat jouw klanten probleemloos kunnen bestellen en afrekenen. Door krachtige, snelle en veilige infrastructuur profiteren jouw klanten van een optimale beleving van jouw e-commerce dienst.

Door gebruik te maken van onze hoogwaardige Cloud Infrastructuur zorgen we voor jouw winkelomgeving voor snelle laadtijden en high-performance, ook bij piekverkeer. Dit bevordert tevens de vindbaarheid van jouw website. Door schaalbaar te werken, de load continu te monitoren en proactief te handelen, zorgen we ervoor dat de performance altijd optimaal is.

Benieuwd wat we voor jouw e-commerce dienst kunnen betekenen?

E-commerce

Op maat IT-oplossingen voor de onderwijs­branche

Ben je werkzaam of als ondernemer actief in de educatie sector en op zoek naar een betrouwbare IT-partner, dan staat Cyso voor je klaar. Wij snappen dat digitalisering in het onderwijs in een rap tempo toeneemt en druk uitoefent op moderne IT-oplossingen en infrastructuur. De explosieve toename van het aantal end-points (laptops, tablets, digiborden en andere randapparatuur) brengt een uitdaging met zich mee op het gebied van security en privacy. Daarnaast is het enorm belangrijk dat online lesmateriaal altijd beschikbaar en toegankelijk is voor leerlingen, studenten en docenten. De ‘standaard’ ICT oplossingen zijn lang niet altijd meer toereikend. Door onze jarenlange ervaring met grote namen in de educatie sector kennen we bij Cyso alle ins en outs van dit specifieke vakgebied. Daarbij bezitten we alle know how om relevante (persoons)gegevens te beveiligen en de gebruikte technologieën en software 24/7 online te houden. Wij zorgen voor een robuuste en veilige omgeving voor jouw online onderwijstoepassingen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Onderwijs

Dit zeggen onze klanten

Cyso stories

08/07/2024

Zelf Observe Dashboards maken

Het is eenvoudig om zelf dashboards te maken, mits je weet wat je wilt zien en de tijd en motivatie hebt om ermee te experimenteren. Voor vragen kan je altijd bij ons terecht!
24/05/2024

Mijn node crasht. Wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn?

Met deze blog hopen we je inzicht en handvatten te bieden om inzicht te krijgen in je knelpunten. We helpen je graag bij het verbeteren van je platform!
18/03/2024

Wat is Site Reliability Engineering (SRE)?

In de basis is SRE het technisch verbeteren van de betrouwbaarheid van een applicatie of website.

Wil je weten wat we voor jouw branche kunnen betekenen?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact