Leadership

Wie zijn wij

Cyso is in 1997 opgericht door drie vrienden Paul Bankert, Sven Visser en Tjebbe de Winter. Nu, ruim 26 jaar later, staan zij nog steeds aan het roer van de Cyso Group, een organisatie die inmiddels uit vier bedrijven bestaat; Cyso, Fuga, Hosting.nl en Kings of IT.

 

 

 

Paul Bankert

Paul studeerde International Strategy Management and Economics aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is één van oprichters en directeuren van Cyso Group (Cyso, Hosting.nl, FUGA Cloud, Kings of IT) en investeerder in Securely.AI en diverse andere techbedrijven.

Hij opereert op het snijvlak van business en technologie en is verantwoordelijk voor financiën, marketing, development en cloud teams binnen CYSO Group.

Daarnaast is hij Kubernetes en OpenStack evangelist. Ook coacht hij graag startups en geeft hij advieswerk voor scale-ups. Paul is altijd op zoek naar een goed vakdebat, ontmoet graag inspirerende mensen en is zeer geïnteresseerd in de technologische vooruitgang gecreëerd door mensen.

Paul woont in Alkmaar en is getrouwd met zijn soulmate en middelbare schoolliefde Patricia. Hij draagt alles, van Kubernetes-hoodie tot Corneliani-pak naar het werk. Hij houdt ervan naar de buitenste grenzen van de wereld te reizen om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken. Op zijn to do list staat nog het plan om per zeilboot de oceanen over te steken en om een Volvo Amazon te restaureren waarmee hij door de Italiaanse Dolomieten kan reizen.

Sven Visser

Sven studeerde sociaal Wetenschappelijke Informatica/Informatiekunde. Hij is één van de oprichters en directeuren van de Cyso Group (Cyso, Hosting.nl, FUGA Cloud, Kings of IT)  

Hij is binnen Cyso verantwoordelijk voor operations, human resources en compliance. Daarnaast werkt hij actief aan het versterken van het merk Cyso door te netwerken en samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Daarnaast is Sven één van de oprichters van de Dutch Cloud Community, het platform voor de kwaliteitscloudhoster in Nederland.

Sven heeft veel ervaring op het snijvlak van techniek en maatschappij. Dat stelt hem in staat een brug te slaan tussen techniek, organisatie en mens. In zijn vrije tijd klust Sven  graag aan zijn huis en doet hij aan krachttraining. Daarnaast loopt hij vaak hard in de Schoorlse Duinen.  

Specialiteiten: Algemeen management, motiveren, communicatie, compliance en conflicten oplossen.

Tjebbe de Winter

Tjebbe studeerde kunstmatige intelligentie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is één van de oprichters en directeuren van Cyso Group (Cyso, Hosting.nl, FUGA Cloud, Kings of IT).

Binnen Cyso is hij verantwoordelijk voor sales, new business en delivery. Door een achtergrond in kunstmatige intelligentie te combineren met twintig jaar ervaring op het gebied van internetserviceproviders, heeft hij een stevige basis in het implementeren van geavanceerde, op kennis gebaseerde diensten. 

Hij is dan ook zeer bedreven in het combineren van technische ontwerpen met realistische financiële en economische restricties, waardoor hij vooruitstrevende en innovatieve diensten kan aanbieden.

Tjebbe werd geboren op het eiland Texel. Hij groeide grotendeels op in Alkmaar. Inmiddels woont hij samen met zijn gezin in Heiloo. Tijdens vakanties gaat hij graag met het gezin skiën of zeilen op de Nederlandse wateren.

Specialiteiten: Managed hosting, op maat gemaakte diensten, netwerk- en serverbeveiliging, ontwerp en implementatie van robuuste redundante schaalbare systemen, microservices-architectuur draaiend op docker & kubernetes en ondersteuning van een agile devops-omgeving. 

Meer weten over wie Cyso is en waar wij voor staan?

Of benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact