MVO

Cyso MVO

Verantwoordelijk voor onze invloed op de buitenwereld

Bij Cyso geloven we dat onze diensten een positieve impact op de wereld behoren te maken. Daarbij streven we naar een duurzame technologiesector met het ultieme resultaat: een positief klimaateffect realiseren. Onze technologie gaat hand in hand met maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid doordat wij onze bijdrage leveren aan verschillende initiatieven voor mens, milieu en maatschappij.

Bij Cyso staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Neem gerust contact op om te bespreken welke maatschappelijke initiatieven we samen mogelijk kunnen maken!

Lifecycle management

De afvalberg die wordt veroorzaakt door afgedankte hardware is een reëel probleem. Door ons lifecycle management zoeken wij altijd een tweede leven voor apparatuur die uit productie wordt genomen. De hardware, veelal nog in prima staat, wordt ingezet voor niet-bedrijfskritische doeleinden of wordt gedoneerd aan onderwijsinstellingen.

Lifecycle managemetn

Altijd een tweede leven voor apparatuur

Maatschappelijke initiatieven

Inzet voor lokale, landelijke en wereldwijde initiatieven

Maatschappelijke initiatieven

We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor de samenleving en daarom ondersteunen we verschillende organisaties die onze visie en idealen delen. Dit doen we niet alleen op wereldwijde of landelijke schaal, maar juist ook op lokaal niveau. Het is voor ons belangrijk om betrokken te zijn bij onze directe omgeving en daarom dragen we graag bij aan lokale initiatieven in de regio Alkmaar.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van financiële bijdragen, maar ook door het delen van kennis en expertise. Wij hebben als doel dat onze bijdrage hen kan helpen om hun missie en doelen te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Opleiding en ontwikkeling

Cyso levert een actieve bijdrage in het onderwijs door voorlichting in de vorm van colleges, workshops en beroepsoriëntatie op het gebied van werken in de IT. We bieden stageplaatsen aan en vinden het belangrijk dat ons personeel altijd blijft ontwikkelen met doorlopende trainingen en opleidingen. Door het organiseren van activiteiten tijdens GirlsDay en onze samenwerking met IT=Alkmaar brengen we technologie en onze visie hierop onder de aandacht bij verschillende, relevante doelgroepen.

Cyso Professional Services

Een bijdrage aan het onderwijs

Verminderen van CO2 uitstoot

CO2 neutraal wagenpark

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van onze CO2-uitstoot. Een belangrijke stap die we hebben gezet om dit te bereiken, is de volledige overstap naar elektrische auto’s voor ons hele wagenpark. Dit geldt niet alleen voor de persoonlijke auto’s van onze directie, maar ook voor onze bedrijfsauto’s, waaronder onze bedrijfsbus.

Duurzame samenwerking

Cyso stories

ICT krapte arbeidsmarkt
25/01/2024

Tekort aan gekwalificeerd IT-personeel vormt risico’s voor bedrijven

Door digitalisering, automatisering en de inzet van kunstmatige intelligentie zijn er steeds meer ICT’ers nodig, terwijl vacatures steeds lastiger ingevuld worden.
14/11/2023

Ontdek de kracht van Observe by Cyso

Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.
09/11/2023

Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten

Samenwerken? Neem contact met ons op.

Heb je een goed idee? Komen onze visies overeen en kunnen wij ondersteunen bij het verder uitdragen van jouw initiatief? Neem gerust contact met ons op!

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact