Mission Control

Cyso Mission Control

Hands-on ondersteuning voor jouw tech specialisten met Mission Control

Zijn jouw specialisten te veel tijd kwijt met brandjes blussen, waardoor hun daadwerkelijke werk blijft liggen? Cyso’s Mission Control biedt de uitkomst. Wij zijn gespecialiseerd in het troubleshooten van cloud, netwerk en security incidenten en staan 24/7 klaar als jouw “collega op afstand”.

Geen zorgen om business continuity door Mission Control

Professional Services

Kies voor de collega op afstand

Wij zorgen voor beschikbaarheid, betrouwbaarheid en dataveiligheid, zodat jouw specialisten kunnen doen wat jouw business verder gaat brengen: ontwikkeling en innovatie.

Geniet van de voordelen van Mission Control van Cyso, zodat jouw specialisten kunnen doen waar zij het beste in zijn.

Van strategie tot uitvoering

We geloven in samen groeien. We helpen jouw specialisten sneller technisch complexe inhoudelijke keuzes te maken. Zo staat de basis als een huis en wordt innoveren des te makkelijker.

Transparante, eerlijke en proactieve communicatie

We staan 24/7 klaar voor support. We waken over de uptime en zorgen proactief dat alles draaiende blijft. Zo zijn we ook je persoonlijke storingsdienst. We helpen je op weg, maar ook zeker verder.

Geen zorgen om beschikbaarheid

Downtime, slechte performance of een security incident zijn funest voor jouw business. Wij geven jou, en daarmee ook je klanten, de beschikking tot 24/7 monitoring en respons.

Iedereen de focus op zijn eigen expertise

Wij dragen zorg voor het dagelijks en standaard beheer en het verbeteren van uptime en performance. Jouw specialisten kunnen zich focussen op hun eigen werk..

Zet ons Security en Network Operations Center in

Met onze Mission Control services zorgen we ervoor dat jouw primaire business activiteiten beschikbaar blijven. Besteed het beheer uit aan onze specialisten en maak je eigen specialisten vrij van operationele beheerwerkzaamheden. Ons Security en Network Operations Center werkt samen met onze DevOps On Demand specialisten voor het beste resultaat. Zo hebben we bij Cyso alle specialismen onder één dak.

Welke activiteiten pakken wij voor je op?

  • 24×7 monitoring en actief ingrijpen bij storingen (ook op applicatieniveau)
  • Uitvoering disaster recovery (restore)
  • Support op reeds geconfigureerde CI/CD, DevOps en orchestration processen
  • Incident management
  • Problem management
  • Incident-gedreven changes doorvoeren
Cyso Mission Control

Jouw primaire business activiteiten blijven altijd beschikbaar

Aan de slag met Mission Control

Voor een vaste prijs per maand, die meeschaalt met jouw cloud infrastructuur en de grootte van jouw business, outsource je je beheer en ondersteuning bij Cyso. Om tot het beste resultaat te komen, combineren we Mission Control altijd met onze Cloud Operations diensten, waarbij we ons inzetten voor het optimaliseren en onderhouden van jouw applicatielandschap en platform.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. We doen graag een technische intake vooraf zodat we een goed beeld  krijgen van jouw platform en applicatielandschap. Op die manier kunnen we je zo gericht mogelijk adviseren en de best mogelijke service leveren.

Heb je een vraag over Mission Control?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact