Cloud Infrastructure

Cyso Cloud infrastructure

Razendsnel en betrouwbaar in eigen Nederlandse datacenters met Cloud Infrastructure

Wij beheren niet alleen in de public cloud platformen voor onze klanten, maar hebben daarnaast onze eigen betrouwbare en high performance enterprise netwerk en cloud infrastructure. Hierin wordt al jouw data geheel in Nederland beheerd en opgeslagen, zodat jij eenvoudig kunt voldoen aan Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Op dit platform leveren we innovatieve maatwerkoplossingen voor onze klanten en bieden we de flexibiliteit om met verschillende omgevingen en providers te integreren en te verbinden. Laat je overtuigen en profiteer ook van de Cyso infrastructuur!

Cyso Cloud

Ons eigen Cyso Cloud platform bestaat volledig uit zeer betrouwbare apparatuur, waarmee we de betrouwbaarheid en kwaliteit van jouw dienstverlening verhogen. Jouw data staat in Nederland en wordt volledig volgens de Nederlandse wet- en regelgeving verwerkt. Alles is erop ingericht dat jij gebruik kunt maken van een platform waar nooit problemen mee zijn, zowel qua beschikbaarheid als performance. Je betaalt alleen voor de storage en performance die jij nodig hebt.

Wij leveren een platform waarmee nooit problemen zijn

Cyso Netwerk

Geniet van de voordelen van een eigen netwerk en bijbehorende infrastructuur

 

Netwerk

Bij Cyso leveren we een razendsnel en betrouwbaar netwerk en cloudomgeving vanuit Nederlandse datacenters. Dichtbij én onafhankelijk. Zo kunnen we onze vier pijlers altijd waarborgen: ons netwerk is open, betrouwbaar, onafhankelijk en veilig. We leveren alle switches, netwerk-connectiviteit, bandbreedte en beveiliging die je nodig hebt om jouw toepassingen optimaal online te zetten en te houden. We zorgen voor de hoogst mogelijke uptime en een kostenefficiënte oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Managed Kubernetes

Profiteren van de voordelen van gecontaineriseerde applicaties, zonder daarvoor de benodigde kennis in huis te hebben? Geen probleem, kies voor Managed Kubernetes van Cyso. Wij zorgen voor de configuratie, de uitrol en het volledige beheer van jouw Kubernetes platform. Zo kan jij optimaal genieten van alle voordelen die Kubernetes biedt. Cyso helpt jou in de groei naar een volwassen DevOps organisatie.

Cyso Managed Firewall

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise

Cyso stories

Terugblik KubeCon Europe 2023
02/05/2023

Terugblik KubeCon Europe 2023

22/03/2023

3 Uitgangspunten voor een veilige ICT-infrastructuur

Hoe pak je de beveiliging van je infrastructuur aan? En hoe zet je kennis om in maatregelen? Sales Manager Martijn Baars en DevOps Engineer Jelmer Steenhuis vertellen erover.
06/02/2023

70% van de huisartsen belt veilig en stabiel met de cloudtelefonie van Talksome

Talksome is een Nederlands softwarebedrijf met een modulair telefonieplatform dat ze zelf ontwikkelen: Compass

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact