Netwerk

Cyso Netwerk

Het Cyso netwerk: open, betrouwbaar, onafhankelijk en veilig

Om je een platform te kunnen bieden waar je altijd van op aan kunt, kiezen wij bij Cyso bewust voor een eigen netwerk en bijbehorende eigen infrastructuur. Hier zijn we meer dan trots op. Met de open architectuur en de onafhankelijkheid op netwerkgebied bieden we je een betrouwbare en veilige basis voor jouw bedrijfskritische applicaties en platformen. Op iedere belangrijke laag van jouw applicatie of platform, van het netwerk tot de de eindgebruiker, maken we de beste service en dienstverlening mogelijk. Kies je voor Cyso, dan kies je voor vertrouwen.

Jouw applicatie verdient de beste infrastructuur

Cloud Infrastructure

Vier concepten achter ons netwerk

Onze principiële keuze voor een eigen netwerk, onze netwerkfilosofie en de daaruit voortvloeiende keuzes voor onze datacenters en infrastructuur zijn gebaseerd op vier basisconcepten: open, betrouwbaar, onafhankelijk en veilig. Op iedere laag binnen onze infrastructuur, van wereldwijde connectiviteit tot aan de eindgebruiker, leveren wij diensten voor onze klanten die deze concepten onderstrepen.

Open

Het Cyso netwerk heeft directe verbindingen met internationale knooppunten en carriers. Daarnaast is ons netwerk beschikbaar voor multi-cloud oplossingen, net als voor private cloud of colocatie.

Betrouwbaar

Kies je voor het Cyso netwerk, dan ben je verzekerd van betrouwbaarheid. Ons netwerk werkt aan de hand van top notch switches, firewalls, load balancers, VPN’s en VLAN’s.

Onafhankelijk

De kwaliteit van Cyso ligt in onze onafhankelijkheid op netwerkgebied. Deze realiseren we met onze eigen carrier-neutrale, datacenters in Nederland en Duitsland. Zo zorgen we altijd voor een veilig platform en daarmee een betrouwbare basis.

Veilig

Door onderlinge, directe fiber verbindingen kunnen Cyso klanten met hun eigen, dedicated verbindingen multi-cloud oplossingen realiseren en kunnen verbindingen worden gemaakt andere netwerken. Daarnaast bieden we optimale bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Dienstverlening waar je van op aan kunt

Op iedere laag binnen onze infrastructuur, van wereldwijde connectiviteit tot aan de eindgebruiker van jouw applicatie, bieden we je het gereedschap om jouw diensten te kunnen bouwen.

Netwerk

Wij kiezen voor meerdere internationale carriers, transits en exchanges voor een optimale, onafhankelijke wereldwijde spreiding en leveren private cloud en public connectiviteit voor veilige multi-cloud toepassingen.

Datacenter

Wij opereren vanuit onafhankelijke, carrier-neutrale datacenters in Amsterdam en Frankfurt. En beschikken over onze eigen RIPE IP space, routering en glasvezelnetwerk met op alle locaties de beste security maatregelen.

Applicatie

Onze infrastructuur waarop jouw applicatie is ondergebracht is volledig redundant en bestaat uit hoogkwalitatieve, betrouwbare hardware voor switches, firewalls, load balancers, VPN’s, VLAN’s en andere toepassingen. Met onze eigen Cyso Cloud blijven jouw servers en storage altijd beschikbaar – tegen een zo hoog mogelijke performance.

Gebruiker

Jouw applicaties en gebruikers profiteren volledig van alles wat ons netwerk en onze infrastructuur te bieden heeft. Zonder zelf in hardware te hoeven investeren. Wij zorgen voor optimale veiligheid, uptime, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een kostenefficiënte oplossing.

Cyso stories

Cloud referentiearchitectuur
03/01/2024

Waarom een grondig Cloud Assessment belangrijk is

Hoe is de huidige IT infrastructuur opgezet, hoe zit het met beveiliging en uiteraard kijken we naar de kosten. Hoe kunnen we huidige IT infrastructuur verbeteren?
14/12/2023

Terugblik 2023

We hebben een overzicht gemaakt van de best gelezen artikelen van 2023. Hier zie je welke artikelen het zijn.
14/11/2023

Ontdek de kracht van Observe by Cyso

Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.

Heb je een vraag over Netwerk oplossingen?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact