Missie en visie

Cyso

Ambitieus en innovatief in alles wat wij doen

We zijn nuchter, eerlijk en ontwikkelen onszelf met vallen en opstaan. De belangrijkste doelen binnen onze missie en visie; de privacy en data soevereiniteit van klanten staat voorop. We vertalen innovatie naar de klant op de beste, snelste en meest kostenefficiënte wijze, waarbij het uitganspunt is dat onze oplossingen volledig duurzaam en zoveel mogelijk circulair worden.

De brug tussen Cyso, onze klanten én medewerkers

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Cyso zijn kennisgedreven, oplossingsgericht, open en onafhankelijk. Dat zie je overal terug binnen ons bedrijf. In onze manier van werken in de omgang met elkaar, maar ook in de omgang met klanten en partners.

Open

Bij Cyso heerst een open bedrijfscultuur. De medewerkers werken op basis van vertrouwen, waarbij alles met elkaar kan worden besproken en zaken niet achter worden gehouden. Hierdoor leren we van elkaar waardoor betere oplossingen tot stand komen. Daarnaast werken wij waar mogelijk met open source, omdat wij geloven in de kracht van de community om betere en veilige software voort te brengen. Het belang van de gebruiker staat voor ons altijd voorop.

Kennisgedreven

Bij Cyso stellen medewerkers vragen en reflecteren zij op ontwikkelingen in de business. Zij zijn nieuwsgierig en ze hebben een onderzoekende houding tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier leren zij van elkaar en de business en verbreden zij hun kennis.

Oplossingsgericht

Bij Cyso denken de medewerkers in mogelijkheden door te kijken naar de positieve kenmerken van een situatie. Ze kijken naar wat gaat er goed en wat is er nog meer mogelijk. De medewerkers werken op een doortastende manier om tot een oplossing te komen voor de verschillende uitdagingen.

Onafhankelijk

Bij Cyso opereren wij vanuit onafhankelijke carrier-neutrale datacenters. Daarnaast beschikken wij over onze eigen RIPE IP space, routering en glasvezelnetwerk. We voeren ons eigen beleid en zijn daarin ongebonden wat zorgt voor vrijheid en ontwikkeling in het creëren van oplossingen voor onze business en klanten.

Waar staan wij voor

We geloven dat een toegankelijk, veilig en divers internet het kostbaarste bezit is van ons allemaal en beschermd moet worden, zodat geen enkele partij de complete technische stack of gehele value chain kan domineren. De wereldwijde markt van cloud hyper scalers, tech monopolisten en datagraaiende overheden, zorgt voor belemmeringen in data-uitwisselingen en meer gesloten standaarden. Kortom, afnemende impulsen voor technische innovatie en verminderde kansen voor de toekomstige organisaties. 

We vinden dat onze klanten recht hebben op de beste keuzes en de hoogste kwaliteit diensten met een dynamisch, vooruitstrevend, veilig en open internet. Hiervoor bestaat nooit één standaard oplossing die de beste is. Meer opties zijn niet alleen wenselijk, maar nodig om voor iedereen de beste unieke ervaring aan te bieden.

Cyso

Onze diensten behoren een positieve impact op de wereld te maken

Cyso risico spreiden

Wij hebben de ambitie om onze innovaties toegankelijk te maken voor een breder publiek

Waar gaan wij naar toe

We worden de go-to zakelijke dienstverlener binnen vijf jaar op het gebied van security, cloud hosting infrastructure, speciality consulting en projecten rondom application delivery, platform optimalisatie en cloudmigratie. Met onze volgende stap richten we ons op markten in de Benelux en daarna op markten in Noordwest- en Midden Europa. We zien kansen in relaties waar digitale diensten tot de kern van hun business model behoren en in potentie snel kunnen groeien. Organisaties die niet in deze kerncategorie vallen zijn uiteraard welkom, maar uitsluitend via tussenkanalen en onze partners.

We zijn niet de automatiseerder of CTO van een bedrijf, maar we werken het beste in de rol van integraal facilitator van de DevOps medewerkers en we zorgen voor de ondersteuning van IT managers en ondernemers, zodat ze sneller hun doelen kunnen bereiken. 

Meer weten over wie Cyso is en waar wij voor staan?

Of benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact