Cloud Operations

Cyso Cloud Operations

De continuïteit van jouw platform als basis

Het dagelijks beheer van een cloud omgeving wordt snel naar achter geschoven in de waan van de dag of door andere prioriteiten. Dat snappen we, maar het is wel enorm belangrijk dat het toch gebeurt. Met Cloud Operations van Cyso nemen wij dit beheer geheel uit handen. We zijn verantwoordelijk voor de gehele monitoring, updates, patching, back-ups, netwerk, storage en nog veel meer. Zo dragen wij zorg voor de continuïteit van jouw platform en kun jij je richten op de leuke zaken: het platform en jouw diensten verder ontwikkelen.

Tijd besteden aan dat waar je goed in bent

Professional Services

Wij het beheer, jij de ontwikkeling

Iedereen doet het liefst waar men goed in is, maar je moet er wel tijd voor hebben. Door gebruik te maken van Cloud Operations van Cyso worden jouw platformen altijd voorzien van de laatste updates op het gebied van security en stabiliteit. We zorgen voor 24/7 monitoring en respons op capaciteit en performance. Doordat jij hier geen omkijken meer naar hebt, kun je je volledige tijd en aandacht besteden aan innoveren en optimaliseren.

Besteed het dagelijks management van jouw cloud omgeving uit aan onze professionals en ontdek de voordelen van CloudOps van Cyso. Weer een zorg minder!

Bouwen vanuit een goede fundering

De fundering, dat is goed beheer. Door deze goed te leggen, kan je nog jaren genieten van een goed huis dat overeind blijft staan. Zo kan je ongestoord jouw cloud blijven ontwikkelen.

Voorsprong op je concurrenten

Geen tijd meer kwijt aan downtime of beheer, betekent het sneller uitrollen van nieuwe versies. Zo kunnen klanten sneller profiteren van de nieuwste features van jouw dienst.

Altijd online

Zowel bezoekers als hackers zijn 24/7 online en actief; dus ook als jij ligt te slapen. Door gestandaardiseerde processen verminderen wij de kans op downtime en verkleinen wij de kans op misbruik door exploits en backdoors.

Specialistische kennis binnen handbereik

Met onze jarenlange cloud, hosting en netwerkervaring hebben we voor iedere uitdaging een oplossing. Zo bieden we continuïteit, disaster recovery, capacity management en de juiste compliancy voor een optimaal resultaat.

Minder risico’s én minder kosten

Onze specialisten doen dagelijks niets anders dan het beheren en optimaliseren van bedrijfskritische platformen. Met onze kennis en een zorgvuldig proces wordt downtime voorkomen en de snelheid van de applicatie als omgeving verbeterd. Daarnaast zorgen we voor capacity management waardoor er altijd voldoende resources beschikbaar zijn en performance overeind blijft. Bij incidenten zorgen we ervoor dat jouw toepassingen zo snel mogelijk weer online zijn.

Kostenbesparing is een mooi voordeel van onze CloudOps. Door capacity management managen we vraag en aanbod, met als doel een zo efficiënt mogelijk gebruik van systeemcapaciteit en daarmee een significante verlaging van de kosten. Daarnaast is de gehele prijs van CloudOps gebaseerd op een flexibele fee die meeschaalt met je platform. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Cyso Work Play Grow

Geen downtime, tegen zo laag mogelijke kosten

Wij delen onze kennis, om bedrijven te helpen groeien

De experts van Cyso helpen je graag met je vraagstukken. Dat doen we op verschillende manieren:

White Paper

Mock-up-Security-Best-Practices-PNG.3

In onze gratis white paper vind je de best practices als het gaat om cyber security, we helpen je de beste keuzes te maken voor jullie situatie.

Security Scan

SaaS

Met de gratis vulnerability scan van Cyso brengen we in kaart waar eventuele aandachtspunten liggen binnen jullie website of applicatie

Plan een consult

Cyso Cyber Security

Heb je een specifiek vraagstuk die je graag met één van onze experts wilt bespreken? Dat kan, maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Cloud Operations

Van maandelijkse updates tot opvolging van incidenten

Geniet van de voordelen van CloudOps van Cyso

Kies je voor Cloud Operations van Cyso, dan voeren wij de volgende taken voor je uit. Behoefte aan extra ondersteuning? Dat kan ook altijd. We denken graag met je mee.

  • Wij verzorgen maandelijks de updates van jouw servers binnen vooraf gedefinieerde onderhoudswindows. Zo blijven je systemen veilig en stabiel.
  • Zijn er lekken in software gevonden? Wij inventariseren ze en patchen snel en verantwoord.
  • Wij monitoren jouw servers en applicaties vanaf onafhankelijke omgevingen zodat wij direct kunnen ingrijpen bij problemen.
  • Wij volgen 24×7 incidenten op met een reactietijd van 15 minuten.
  • We bewaken het back-upproces en voeren disaster recovery uit om bij ernstige calamiteiten de omgeving zo snel mogelijk te herstellen.
  • Wij controleren de resources (capaciteit) en geven tijdig aan of deze aangepast moeten worden.
  • Wij rapporteren maandelijks de uptime en performance van jouw applicatie.
  • Multi cloud: public, private of hybrid cloud? Maakt niet uit!

Aan de slag met Cloud Operations

Voor een vaste prijs per maand, die meeschaalt met jouw cloud infrastructuur en de grootte van jouw business, outsource je je dagelijkse beheer bij Cyso. Echt tot het beste resultaat komen en geen zorgen meer hebben over de dagelijkse gang van zaken? Combineer CloudOps dan met Mission Control, waarbij we ons ontfermen over het troubleshooten van cloud, netwerk en security incidenten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. We beginnen met een intake van jouw cloud platform, waarbij we kijken naar de staat van je systemen. Na de overdracht van je beheer ben je verzekerd van permanente ondersteuning op hoog niveau.

Cyso stories

09/09/2021

Verbeter jouw multi-cloud netwerkconnectiviteit

Een multi-cloud constructie is soms zeer bewust gekozen, maar ook vaak het gevolg van een min of meer noodgedwongen digitale transitie.
De gouden driehoek: de basis van cloud security
23/02/2021

De gouden driehoek: de basis van cloud security

Heb je een vraag over Cloud Operations?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact