Certificeringen

Cyso Partners

Bij Cyso kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid

Cyso hecht grote waarde aan betrouwbare, hoogwaardige diensten en oplossingen. Om dat te kunnen bieden aan onze klanten, hebben wij ervoor gekozen om de kwaliteit en veiligheid van onze processen en diensten te laten certificeren volgens erkende standaarden. Voor IT service management en informatiebeveiliging voldoen wij daarom aan de ISO 20000 en ISO 27001 standaarden. Daarnaast voldoen wij aan de NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging voor organisaties in de Nederlandse zorgsector.

Onze certificeringen tonen aan dat wij over alle aspecten van onze dienstverlening en security hebben nagedacht. Hiervoor zijn processen en procedures ingericht die worden bewaakt, regelmatig worden geëvalueerd en continu worden verbeterd. Je kunt er dus op vertrouwen dat wij doorlopend werken aan onze dienstverlening om de kwaliteit en veiligheid aan jou, onze klant, te verbeteren.

ISO/IEC 20000

De ISO 20000 norm gaat over IT service management en is geïnspireerd op ITIL. Omdat wij volgens deze norm werken, kun jij erop vertrouwen dat wij op uniforme wijze omgaan met onder meer support, onderhoud, incidenten, veranderingen en capaciteit die jouw platformen en systemen betreffen. Wij hebben voor alle processen procedures vastgelegd en bewaken de naleving, responstijden en voortgang. Wij leggen alle afspraken met je vast in je SLA, zodat het voor jou altijd duidelijk is wat je van onze dienstverlening kunt verwachten op gebieden zoals reactietijden, beschikbaarheid, monitoring en recoverytijden.

ISO/IEC 27001

Veilig zakendoen op internet is cruciaal voor jouw succes. Cyso heeft alle processen die te maken hebben met de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van jouw data en applicaties volgens de ISO/IEC 27001 norm ingericht. Hiermee kun je erop vertrouwen dat wij permanent toezien dat alle informatiemiddelen die komen kijken bij jouw online dienstverlening goed bewaakt en beschermd worden. Wij zorgen ervoor dat jij veilig zaken kunt doen op het internet.

NEN 7510

De NEN 7510 norm is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland en is gebaseerd op ISO 27001. De NEN 7510 norm bevat specifieke extra aandachtspunten, op het gebied van privacybescherming, toegang tot patiëntengegevens, gegevensuitwisseling en het vastleggen van acties op het elektronisch patiëntendossier. Door gebruik te maken van onze expertise en de door ons behaalde certificering, kunt je als organisatie aan deze kwaliteitsnorm voldoen.

Wil je meer informatie?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact