Blog

Anti-DDoS Service

117% stijging op jaarbasis in het aantal DDoS aanvallen in Q4 van 2023 (uit onderzoek van Cloudflare). De groei in aanvallen is vooral bij retail en logistiek rond Black Friday en de feestdagen duidelijk zichtbaar. Een periode waarin een geslaagde DDoS aanval direct voor veel (omzet) schade kan veroorzaken, en daardoor een steeds serieuzere bedreiging vormt.

 

Met onze Anti-DDoS service bieden wij onze klanten een krachtige oplossing om deze dreigingen het hoofd te bieden.

Hoe kan mijn bedrijf zich effectief beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Het beschermen van je bedrijf tegen DDoS-aanvallen vereist geavanceerde technologie en expertise. Onze Anti-DDoS service maakt gebruik van geavanceerde systemen, waaronder de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas) die bescherming biedt tegen de meeste soorten aanvallen. Het verkeer wordt eerst extern gerouteerd door de wasstraat, alvorens alleen het schone verkeer ons netwerk en jouw platform en applicatie in gaat. Door alleen legitieme traffic door te laten, zorgen we ervoor dat jouw services optimaal beschikbaar blijven.

Met Anti-DDoS van Cyso geniet je van de volgende voordelen:

  • Grote verscheidenheid aan specialistische apparatuur
  • Out-of-path network routering
  • Directe verbinding met internetknooppunten
  • Detectie binnen slechts 30 tot 60 seconden
  • Automatisch ingrijpen bij detectie van een aanval

Is onze Anti-DDoS oplossing geschikt voor bedrijven in verschillende sectoren?

Ja, onze Anti-DDoS service is geschikt voor bedrijven in diverse sectoren, waaronder onderwijs, overheid, financiële sector en high-profile e-commercebedrijven. We begrijpen dat elke sector unieke uitdagingen en vereisten heeft op het gebied van cybersecurity, en daarom bieden we een flexibele oplossing die aan de behoeften van jullie bedrijf voldoet.

Hoe kan mijn bedrijf profiteren van een Anti-DDoS service zonder een eenmalige hoge investering?

Onze Anti-DDoS service wordt aangeboden als onderdeel van onze beheerde beveiligingsdiensten, wat betekent dat je kunt profiteren van effectieve bescherming zonder dat daar een eenmalige hoge investering voor nodig is. Met onze service ben je altijd up-to-date met de nieuwste beveiligingsmaatregelen, zodat je bedrijf te allen tijde veilig is tegen cyberaanvallen.

Kortom, onze Anti-DDoS service biedt de bescherming en gemoedsrust die je bedrijf nodig heeft in de strijd tegen DDoS-aanvallen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jullie helpen je bedrijf te versterken tegen cyberdreigingen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

Cloud Infrastructure
28/07/2023

Waarom de EU Cloud steeds belangrijker gaat worden

Met EU Cloud hosting hebben bedrijven volledige controle over hun gegevens en kunnen ze voldoen aan de Europese privacywetgeving, zoals GDPR
SD-WAN en Edge Computing
02/11/2020

SD-WAN en edge computing: regel het bij Cyso

In de public cloud is het slecht mogelijk (of zelfs onmogelijk) om dichtbij je gebruikers te zitten. Hoe Cyso kan helpen leggen we uit.
09/09/2021

Verbeter jouw multi-cloud netwerkconnectiviteit

Een multi-cloud constructie is soms zeer bewust gekozen, maar ook vaak het gevolg van een min of meer noodgedwongen digitale transitie.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact