Cyso

Meetup IT=Alkmaar 12 oktober

Op 12 oktober vindt de derde meetup van IT=Alkmaar plaats. En deze meetup vindt plaats op ons kantoor. Kom langs en mis niets.  We beginnen de avond met pizza en een drankje. Daarna worden twee presentaties gegeven vanuit Cyso en Fuga.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17:15 uur    Ontvangst
17:30 uur   Diner met pizza’s
18:00 uur   Aanvang presentaties

 

De presentaties

“Observe by Cyso” bij Nick Douma
Observability is een belangrijk hulpmiddel in de toolkit van een Developer. Tijdens deze meetup leggen we als eerste de concepten achter Observability uit. Daarna laten we zien hoe je een applicatie geschikt kan maken voor het verzamelen van Metrics en Logs. Als laatste geven we een voorbeeld van hoe je deze gegevens kan gebruiken en visualiseren in nuttige dashboards.

“Op weg naar de groene cloud” bij Cathy de Geest
Green IT is belangrijk, maar hoe groen ben je eigenlijk? Hoe kijken grote bedrijven tegen dit duurzaamheidsonderwerp aan en verschilt dat met een kleinere organisatie? Hoe zit het met greenwashing? Fuga geeft antwoord op bovenstaande vragen en vertelt graag waar zelf tegenaan gelopen wordt gedurende de vergroening en welke duurzame oplossingen of maatregelen zijn genomen. Maar vooral: wat kan je er zelf aan doen?

De meetup is gratis bij te wonen, je hoeft je alleen maar even aan te melden via de onderstaande link.

Meld mij aan voor de Meetup van IT=Alkmaar.

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

30/06/2021

Veilige toegang in jouw hybride cloud landschap

De veiligheid van de verschillende cloud platformen is in de loop der jaren sterk verbeterd en ook rondom privacy en wet- en regelgeving is de situatie nu veel beter geregeld.
09/08/2021

Europese cyberwetten: de NIS 2 komt eraan

Met de NIS 2 richtlijn worden de cyber security eisen verhoogd door heel Europa en wordt de definitie voor bedrijven die essentiële diensten leveren uitgebreid.
29/11/2013

Auto Deploy met VMware en Chef – Development omgevingen

Dit artikel beschrijft hoe we automated deploym hebben toegepast om de development machines binnen Cyso te stroomlijnen, zodat elke developer in controle is over zijn omgeving.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact