Evenementen

Kom binnen bij bedrijven dagen CYSO GROUP

Woensdagmiddag 23 maart was de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag (KBBBD) bij Cyso. Het is een initiatief van meerdere organisaties in Noord-Holland Noord om inwoners, werkzoekenden en studenten kennis te laten maken met de ondernemingen in de regio. Meer dan 144 bedrijven zetten hun deuren open in de week van maandag 21 maart tot zaterdag 26 maart.

Bezoekers konden kennis maken met de 4 business units van de Cyso Group: Cyso, FUGA, Hosting.NL en Kings of IT. Na een korte presentatie volgde een tour door het kantoor en een kijkje bij de diverse afdelingen. Werknemers van de Cyso Group zijn niet alleen engineers, maar er werken er ook mensen op de afdeling HR, finance, marketing en sales afdelingen.

Lotte Kremer, HR medewerker bij Cyso Group, vertelt: “Bij Cyso hangt een informele sfeer waar men veel vrijheid heeft en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Het is een diverse groep aan medewerkers die zich samen dagelijks inzetten om iets moois te maken voor onze klanten. Het was leuk om de groep geïnteresseerden de sfeer te laten proeven bij ons.”

Wil jij komen werken? Bekijk de vacatures op de Cyso Group website en wie weet tot snel!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

12/08/2019

Rapport state of container and kubernetes security gepubliceerd

Het Amerikaanse StackRox heeft onderzoek gedaan naar de status van de beveiliging en acceptatie van container- en Kubernetes-platformen.
12/01/2015

Cyso versterkt marktpositie met overname AGN Business Hosting

De Nederlandse hostingprovider AGN Business Hosting BV is per 1-1-2015 toegetreden tot de Cyso groep.
14/11/2023

Ontdek de kracht van Observe by Cyso

Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact