Evenementen

Kom binnen bij bedrijven dagen CYSO GROUP

Woensdagmiddag 23 maart was de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag (KBBBD) bij Cyso. Het is een initiatief van meerdere organisaties in Noord-Holland Noord om inwoners, werkzoekenden en studenten kennis te laten maken met de ondernemingen in de regio. Meer dan 144 bedrijven zetten hun deuren open in de week van maandag 21 maart tot zaterdag 26 maart.

Bezoekers konden kennis maken met de 4 business units van de Cyso Group: Cyso, FUGA, SQR.NL en Kings of IT. Na een korte presentatie volgde een tour door het kantoor en een kijkje bij de diverse afdelingen. Werknemers van de Cyso Group zijn niet alleen engineers, maar er werken er ook mensen op de afdeling HR, finance, marketing en sales afdelingen.

Lotte Kremer, HR medewerker bij Cyso Group, vertelt: “Bij Cyso hangt een informele sfeer waar men veel vrijheid heeft en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Het is een diverse groep aan medewerkers die zich samen dagelijks inzetten om iets moois te maken voor onze klanten. Het was leuk om de groep geïnteresseerden de sfeer te laten proeven bij ons.”

Wil jij komen werken? Bekijk de vacatures op de Cyso Group website en wie weet tot snel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

09/09/2021

Verbeter jouw multi-cloud netwerkconnectiviteit

Een multi-cloud constructie is soms zeer bewust gekozen, maar ook vaak het gevolg van een min of meer noodgedwongen digitale transitie.
28/03/2022

Risico’s met compliance en CI/CD

CI/CD binnen een organisatie is het proces om sneller code en software in productie te kunnen zetten. Maar hoe zit het met compliance in het CI/CD proces?
04/06/2018

De Cyso Group kiest opnieuw voor Alkmaar

Nieuwe locatie moet inspirerende plek worden voor zowel techneuten als creatievelingen. Met het nieuwe kantoor op de Wognumsebuurt 3 kiest Cyso opnieuw voor Alkmaar.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact