Evenementen

Kom binnen bij bedrijven dagen CYSO GROUP

Woensdagmiddag 23 maart was de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag (KBBBD) bij Cyso. Het is een initiatief van meerdere organisaties in Noord-Holland Noord om inwoners, werkzoekenden en studenten kennis te laten maken met de ondernemingen in de regio. Meer dan 144 bedrijven zetten hun deuren open in de week van maandag 21 maart tot zaterdag 26 maart.

Bezoekers konden kennis maken met de 4 business units van de Cyso Group: Cyso, FUGA, Hosting.NL en Kings of IT. Na een korte presentatie volgde een tour door het kantoor en een kijkje bij de diverse afdelingen. Werknemers van de Cyso Group zijn niet alleen engineers, maar er werken er ook mensen op de afdeling HR, finance, marketing en sales afdelingen.

Lotte Kremer, HR medewerker bij Cyso Group, vertelt: “Bij Cyso hangt een informele sfeer waar men veel vrijheid heeft en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Het is een diverse groep aan medewerkers die zich samen dagelijks inzetten om iets moois te maken voor onze klanten. Het was leuk om de groep geïnteresseerden de sfeer te laten proeven bij ons.”

Wil jij komen werken? Bekijk de vacatures op de Cyso Group website en wie weet tot snel!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

20/07/2018

Security by design in de praktijk

Wat houdt security by design in? Security by design houdt in dat bij het ontwerp van de grond af aan is nagedacht over veiligheid.
Innovatieve aanpak legacy software
01/05/2020

Innovatieve aanpak helpt bedrijven met legacy software naar de cloud

Cyso en Ambrero Software lanceren renovatieplan om verouderde applicaties naar de de cloud te brengen.
02/03/2016

Hoe Cyso DDOS aanvallen buiten de poort houdt

De DDoS aanval is helaas een nog steeds groeiende vorm van cybercriminaliteit. Om onze klanten te beschermen, hebben wij hiervoor specialistische apparatuur aangeschaft.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact