Zorg & ICT-beurs 2019

Zorg & ICT-beurs 2019

4 February 2019 in Events Nieuws

Wist u dat Cyso ook hosting oplossingen biedt voor de zorgsector? Dat is een van de redenen waarom we dit jaar deelnemen aan de Zorg & ICT-beurs op 12 t/m 14 maart 2019. We nodigen u van harte uit om ons te komen bezoeken, het kost u niets!

Registreer hier voor Zorg & ICT

We are hosting…

Al meer dan 20 jaar lossen we voor onze klanten de meest ingewikkelde hostingpuzzels op. Wat misschien minder bekend is, is dat we als onafhankelijke en betrokken managed hosting provider ook actief zijn in de zorgsector. Juist omdat we gespecialiseerd zijn in het faciliteren en beheren van digitale omgevingen voor webapplicaties zijn we van toegevoegde waarde binnen de sector.

Voor zorginstellingen en (zorg)organisaties die webapplicaties ontwikkelen ter ondersteuning aan de zorgprocessen, is het soms een hele uitdaging om de applicaties optimaal te laten functioneren binnen het bestaande netwerk en 24×7 beschikbaar te houden. Wanneer de beheercapaciteit en financiële middelen beperkt zijn, dan biedt een managed hosting provider uitkomst.

WE CARE! Kom langs op de Zorg & ICT-beurs

We kunnen er nog heel veel meer over vertellen, maar dat doen we liever persoonlijk. En daar biedt de Zorg & ICT-beurs een mooie gelegenheid voor. Dus registreer snel, kom langs en maak kennis met de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg.

White paper managed services in de zorg

Meer lezen over managed services in de zorg? Download de white paper Managed Services voor de Zorg.

Kunt u niet langskomen bij Zorg & ICT-beurs van 2019?

Bent u verhinderd deze dagen, maar wilt u wel meer weten over onze managed hosting oplossingen? Martijn Baars en Jochem Braaksma komen graag kennis met u maken op een voor u geschikt moment.

We denken graag met u meeBel me terug