Zorg & ICT beurs 2020: Kom jij ons bezoeken?

Zorg & ICT beurs 2020: Kom jij ons bezoeken?

13 February 2020 in Events Nieuws

In 2020 is Cyso weer aanwezig bij de Zorg & ICT beurs van 7 t/m 9 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar is “Innovatie en veiligheid” ons centrale thema, waarbij we specifiek focussen op DevOps in de zorg en Identity & Access Management. Kom langs op onze beursstand en onze seminar. Je vindt ons in stand C110.

Registreer hier voor Zorg & ICT

Innovatie & veiligheid

Al meer dan 20 jaar lossen we voor onze klanten de meest ingewikkelde hostingpuzzels op. Wat misschien minder bekend is, is dat we als onafhankelijke en betrokken partij ook actief zijn in de zorgsector met onze managed services. Juist omdat we gespecialiseerd zijn in het faciliteren, beheren en beveiligen van digitale omgevingen voor webapplicaties zijn we van toegevoegde waarde binnen de sector.

Voor zorginstellingen en (zorg)organisaties die webapplicaties ontwikkelen ter ondersteuning aan de zorgprocessen, is het soms een hele uitdaging om de applicaties optimaal te laten functioneren binnen het bestaande netwerk en 24×7 beschikbaar te houden. Wanneer de beheercapaciteit en financiële middelen beperkt zijn, dan biedt een managed service provider uitkomst. Daarnaast kunnen wij zorgen dat de applicatie continu getoetst wordt zodat deze voldoet aan geldende normen zoals de NEN 7510.

Seminar

Op woensdag 8 april om 13.45 uur zal Tjebbe de Winter, managing director van Cyso, een presentatie geven met de titel: ‘Innoveren én voldoen aan strenge veiligheidsstandaarden: het kan!’ Hiervoor kun je je apart opgeven via de website van Zorg & ICT.

Meld je aan voor de seminar

Kom langs op de Zorg & ICT beurs bij Cyso

We kunnen er nog heel veel meer over vertellen en dat doen we liever persoonlijk. Daar biedt de Zorg & ICT-beurs een mooie gelegenheid voor. Dus registreer snel, kom langs en maak kennis met de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg.

Ben je verhinderd deze dagen, maar wil je wel meer weten over onze managed services? Martijn Baars en Jochem Braaksma komen graag kennis met je maken op een voor jou geschikt moment.

We denken graag met je meeBel me terug