Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt de download link in uw mailbox

jeffry

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.


jeffry
jeffry
Accountmanager


Please leave this field empty.

Uitgelichte blogartikelen

SHA2017 komt eraan

2017-01-12
SHA2017 komt eraan

Sinds 1989 wordt er elke 4 jaar een meerdaags evenement voor en door hackers georganiseerd in Nederland. Dit jaar vindt weer een editie plaats: SHA2017 (Still Hacking Anyway).

PaaS: de stand anno 2016

2016-12-02
PaaS: de stand anno 2016

Zo rond 2010 had iedereen het over IaaS, PaaS en SaaS. IaaS en SaaS diensten zijn breed aangeslagen, maar PaaS had en heeft het moeilijk. Waarom zou dat zijn?

Op handelsreis in Silicon Valley

2016-11-16
Op handelsreis in Silicon Valley

Eind oktober was Sven Visser op handelsmissie naar Silicon Valley om te zien welke ontwikkelingen ons de komende jaren in Nederland staan te wachten.

The Sting, network of brands

The Sting is in 1982 begonnen met haar eerste modewinkel in Tilburg. The Sting is een multi-brand store en verkoopt trendy dames- en heren kleding, allemaal exclusief verkrijgbaar bij haar eigen winkels.


Cyso Managed Hosting

Cyso denkt proactief met ons mee en we hebben beide een grote drang naar innovatie. Het voelt alsof we in een team samenwerken om de zaken steeds beter te maken. Dat is echt een top samenwerking.

Willem Wijnen, Chief Marketing & E-commerce Officer, The Sting

iBabs
NEN
TAF
Xebia

Blijf op de hoogte

Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd