White Paper Managed Hosting

Gratis White paper aanvragen

Laat uw gegevens achter en ontvang een link naar onze white paper in uw mailbox.

De noodzaak van managed services

24×7 online dienstverlening is cruciaal geworden in de huidige digitale markt en maatschappij. Om mee te kunnen gaan in die ontwikkeling, is het belangrijk dat een organisatie kan beschikken over IT-infrastructuur en ondersteuning die hiervoor noodzakelijk is. Echter, het verzorgen van de vereiste infrastructuur en expertise is voor veel partijen onhaalbaar en onbetaalbaar geworden.

Om toch 24×7 te kunnen opereren dient een organisatie daarom onderdelen van de dienstverlening uit te besteden bij andere partijen die vervolgens allemaal een schakel gaan vormen in de gehele keten. Dat resulteert in afhankelijkheden en de noodzaak tot goede integratie tussen de verschillende partijen. Die activiteiten leiden echter onherroepelijk af van de core business.

In deze white paper leest u waarom het verstandig is om te kiezen voor een managed service provider voor het beheer van uw online dienstverlening en IT-infrastructuur en welke voordelen u daarmee behaalt.


Deze organisaties vertrouwen op de Managed Services van Cyso

yourhosting
giarte
pay
nibc-direct
redkiwi
Elmar Reizen
Cyso Managed Hosting

Cyso denkt proactief met ons mee en we hebben beide een grote drang naar innovatie. Het voelt alsof we in een team samenwerken om de zaken steeds beter te maken. Dat is echt een top samenwerking.

Willem Wijnen, Chief Marketing & E-commerce Officer, The Sting

Bel me terug