Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt de download link in uw mailbox

jeffry

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.


jeffry
jeffry
AccountmanagerUitgelichte blogartikelen

DDoS aanvallen worden slimmer, niet groter

2018-05-25
DDoS aanvallen worden slimmer, niet groter

De laatste trends op het gebied van DDoS aanvallen laten zien dat deze niet groter, maar vooral slimmer en gerichter worden. Het aantal aanvallen neemt nog steeds toe, maar de strategie is veranderd.

fluentd voor betere applicatie logging

2018-05-11
fluentd voor betere applicatie logging

In Software Development kan applicatielogging snel complex worden, zeker zodra applicaties groter beginnen te worden of een platform ingewikkelder. In dit artikel zal ik aandacht schenken aan een manier om flexibel te loggen vanuit Python met fluentd.

Gebruik CAA records voor uw domeinen

2018-04-26
Gebruik CAA records voor uw domeinen

Een CAA record is een DNS record waarin je vast laat leggen welke CA's geautoriseerd zijn om voor een domein SSL certificaten uit te geven. In dit artikel vertellen we hoe het werkt.

The Sting, network of brands

The Sting is in 1982 begonnen met haar eerste modewinkel in Tilburg. The Sting is een multi-brand store en verkoopt trendy dames- en heren kleding, allemaal exclusief verkrijgbaar bij haar eigen winkels.


Cyso Managed Hosting

Cyso denkt proactief met ons mee en we hebben beide een grote drang naar innovatie. Het voelt alsof we in een team samenwerken om de zaken steeds beter te maken. Dat is echt een top samenwerking.

Willem Wijnen, Chief Marketing & E-commerce Officer, The Sting

iBabs
NEN
TAF
Xebia

Blijf op de hoogte

Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd