Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt de download link in uw mailbox

jeffry

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.


jeffry
jeffry
Accountmanager


Please leave this field empty.

Uitgelichte blogartikelen

Hoe begint u met Microservices en Containers?

2017-08-03
Hoe begint u met Microservices en Containers?

Wellicht heeft u onze white paper over container technologie en microservices gelezen en is uw interesse gewekt. Maar hoe gaat u er mee aan de slag? Wij kunnen u helpen bij de juiste aanpak.

Het belang van redundantie

2017-04-11
Het belang van redundantie

Bij een stroomstoring is een kantoor zonder stroom al vervelend genoeg, maar als de website en applicatie eruit liggen heeft dat vaak een veel grotere impact. Gelukkig zijn er meerdere manieren om uitval te voorkomen.

Maak uw IT’ers weer de motoren voor verandering en innovatie

2017-03-17
Maak uw IT’ers weer de motoren voor verandering en innovatie

In de praktijk zien wij dat een eigen IT-afdeling vaak een remmende factor blijkt in plaats van een versnellende. Dat ligt meestal niet aan de mensen zelf, maar aan de omstandigheden waaronder zij opereren. Maak van uw IT'ers weer de motor voor innovatie.

The Sting, network of brands

The Sting is in 1982 begonnen met haar eerste modewinkel in Tilburg. The Sting is een multi-brand store en verkoopt trendy dames- en heren kleding, allemaal exclusief verkrijgbaar bij haar eigen winkels.


Cyso Managed Hosting

Cyso denkt proactief met ons mee en we hebben beide een grote drang naar innovatie. Het voelt alsof we in een team samenwerken om de zaken steeds beter te maken. Dat is echt een top samenwerking.

Willem Wijnen, Chief Marketing & E-commerce Officer, The Sting

iBabs
NEN
TAF
Xebia

Blijf op de hoogte

Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd