Voor zorginstellingen en (zorg)organisaties die webapplicaties ontwikkelen en/of gebruiken ter ondersteuning aan de zorgprocessen, kan het een hele uitdaging zijn om de applicaties optimaal te laten functioneren, compliant te krijgen en 24×7 beschikbaar te houden. Snelle, betrouwbare en veilige IT is dan ook letterlijk van levensbelang binnen de zorg. Wanneer de beheercapaciteit en financiële middelen beperkt zijn, dan biedt een managed hosting provider uitkomst.

Wat we doen

Door optimaal gebruik te maken van moderne hostingtechnieken creëren we voor u up-to-date maatwerk hostingoplossingen die veilig, snel en betrouwbaar zijn. We zorgen voor de aansluiting van uw webapplicatie op het zorgnetwerk en maken moeiteloos opschalen mogelijk bij een groeiende vraag naar performance en capaciteit.

Welk hostingvraagstuk we ook voor u oplossen, persoonlijk contact en onderling vertrouwen staan bij ons centraal. We luisteren met aandacht naar uw wensen en zetten in op een duurzame samenwerking. Zo komen we met elkaar tot effectieve oplossingen voor uw hostingvraagstukken.

Wat we bieden

Een hostingoplossing is nooit standaard, maar een uniek, speciaal voor uw organisatie op maat gemaakt product. Hosting op maat bouwen we vanuit betrokkenheid en met vakmanschap. Het betekent dat u kunt rekenen op optimale dienstverlening, passende service en een snelle respons.

Onze datacenters staan in Nederland en vallen onder de Nederlandse wetgeving. We zijn NEN 7510, ISO 27001 en ISO 20000 gecertificeerd en werken volgens de normen die daarin zijn opgenomen.

Oplossing op maat?

Welke cloud infrastructuur past het beste bij uw zorgtoepassing? Vul onze test in en ontdek het zelf.

Doe de test

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Martijn Baars of Michael Wittenberg voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.