Website geheel vernieuwd

Website geheel vernieuwd

4 October 2013 in Nieuws

Met trots kunnen wij u melden dat wij vandaag onze geheel vernieuwde website lanceren. Onze bestaande website was aan vervanging toe. Inhoudelijk vertelde onze website namelijk al niet goed meer welke ontwikkelingen wij hebben doorgemaakt en waar ons specialisme ligt. Daarnaast waren wij op zoek naar een frisse nieuwe huisstijl en een responsive design.

U vindt ons ook op een nieuw adres: https://www.cyso.com

Het zal u onmiddellijk opvallen dat de structuur behoorlijk veranderd is. In plaats van de oude focus op diensten en oplossingen, ziet u nu dat er een indeling is gemaakt in managed services en technologie. Deze twee komen bij elkaar in de oplossingen voor onze klanten.

De combinatie van deze twee componenten vormt uw unieke Cyso-oplossing. Voor iedere organisatie gelden andere omstandigheden. Doordat u bij ons flexibel een keuze kunt maken, creëert u een totaalpakket aan diensten dat perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering.

support.cyso.com

Een andere belangrijke wijziging is het inrichten van een separate website voor onze servicedesk. Hier vindt u vanaf nu onze knowledgebase en FAQ terug, die geheel opnieuw zijn ingericht en gevuld. Het adres is: https://support.cyso.com

Ons servicepaneel blijft gewoon bereikbaar op het oude adres: https://service.cyso.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe website beter vertelt wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Wij hopen dat u dat ook vindt.


Bel me terug