Verdubbeling capaciteit mailboxen Exchange en Zimbra

Verdubbeling capaciteit mailboxen Exchange en Zimbra

17 December 2014 in Nieuws

Op 5 december kondigden wij aan dat wij voor al onze Hosted Exchange en Hosted Zimbra klanten gratis de capaciteit zullen verdubbelen. Wij hebben deze wijziging deze week technisch en administratief afgerond en de extra capaciteit beschikbaar gemaakt.

Wij hebben een groeiende behoefte van onze klanten gemerkt aan meer opslag binnen hun mailbox. Doordat wij uitbreidingen in de platformen hebben gedaan en efficiënter met resources kunnen omgaan kunnen wij nu in deze vraag voorzien, zonder daarbij de prijzen hoeven te verhogen.

Voor de duidelijkheid: deze verdubbeling van de capaciteit van de mailboxen geldt voor alle type Exchange en Zimbra accounts, is permanent en is van toepassing op zowel nieuwe als bestaande accounts.

Cyso levert haar uiterst betrouwbare en veilige Hosted Exchange oplossingen sinds 2001 en Hosted Zimbra sinds 2010. Zoekt u een professionele zakelijke oplossing voor e-mail, samenwerking en communicatie voor uw organisatie met veilige opslag van uw gegevens in Nederlandse datacenters, vallend onder de Nederlandse wet? Neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling.


Bel me terug