Twee nieuwe stagiairs

Twee nieuwe stagiairs

2 October 2015 door in Cysocial

Het collegejaar is weer begonnen en dus hebben wij weer nieuwe stagiairs mogen verwelkomen. Bram en Tim zijn deze maand bij ons begonnen en hebben beiden hun bijbaantje in de supermarkt verruild voor een toffe stage op onze servicedesk. De mannen zijn dus het eerste contact en aanspreekpunt voor klanten die contact met ons opnemen en een servicevraag hebben. Zij doen op hun beurt weer hun best om de klant zo goed mogelijk te helpen en het probleem op te lossen. Als ze er niet uit komen, dan zetten ze de vraag door aan ons extended support team.

Naar eigen zeggen heeft Tim bij ons gesolliciteerd voor zijn stage, omdat hij op de website las dat Cyso een jong team heeft en dat is ook zo. Wij zijn op onze beurt weer blij dat onze stagiairs met hun frisse blik onze gemiddelde leeftijd laag houden. Gelukkig heeft Tim het ook echt naar zijn zin en voelt hij zich thuis. Daarnaast heeft hij het gevoel veel te kunnen leren binnen Cyso. Verrassend genoeg is Tim zijn hobby computeren en gamen, dus hij past goed bij deze techie club. Grappig om te weten is dat Tim elke dag met een pak volle melk onder zijn arm ons kantoor binnen komt. Hij doet namelijk zijn uiterste best om aan te komen, in tegenstelling tot een aantal collega’s die angstvallig proberen om er een paar kilootjes af te krijgen.

Bram is bij ons terecht gekomen doordat hij solliciteerde bij onze SSL certificaten leverancier, Xolphin. De mensen van Xolphin vonden Bram heel goed bij Cyso passen en hebben hem daarom doorverwezen naar ons. Wij zijn erg blij met onze altijd vrolijke, bijdehante en behulpzame stagiair uit Julianadorp. Zijn eerste indruk van Cyso is dat er een goede sfeer is en dat de collega’s enthousiast zijn, maar als er gewerkt moet worden, dan gebeurt dat ook. Bram is enorm leergierig en pakt alles aan wat er op zijn pad komt. Bovendien komt het heel goed van pas dat hij in zijn vrije tijd graag gitaar speelt, want dan hebben wij weer een tof muziekje tijdens onze vrijdagmiddagborrels.

Leuk dat jullie ons team dit half jaar komen versterken, mannen. We zijn erg blij met jullie en jullie inzet! Welkom!


Bel me terug