Persberichten

Samenwerking Cyso en Devon

Cyso merkt dat er behoefte is aan schaalbare cloudoplossingen en een agile werkwijze. Regelmatig zien zij dat bij partijen de kennis ontbreekt om een goede start te maken met Kubernetes (K8s): er wordt veel tijd verspild met het leren gebruik te maken van de systemen, met name deployments blijken een struikelblok te zijn.

Dit is de reden dat Cyso aan DevOn gevraagd heeft een training te ontwikkelen specifiek op het gebied van CI/CD en Kubernetes. Door een training van slechts twee dagen wordt de leercurve enorm verkort en na de training kunnen de cursisten in zeer korte tijd zelfstandig deployments/applicaties uitrollen op een (managed) Kubernetes platform. Dit levert een enorme winst op de terugverdientijd van development.

Cyso en Devon

Cyso en DevOn slaan de handen ineen door het aanbieden van een specifieke training op het gebied van GitLab, Helm en Kubernetes. Developers kunnen door deze training effectiever aan de slag.

Cyso is koploper wat Managed Kubernetes betreft: al sinds 2015 wordt Kubernetes ingezet voor klanten. Cyso levert Managed Kubernetes op haar eigen cloud platformen alsook op verschillende public clouds, waaronder Fuga Cloud, AWS, Google Cloud en Microsoft Azure.

Bij DevOn gelooft men erin dat organisaties hun softwareontwikkeling radicaal moeten veranderen om de strijd met hun concurrenten te kunnen winnen. Door middel van consultancy, trainingen en delivery teams helpen zij organisaties richting High Performance. Deze organisaties verkorten hierdoor hun time-to-market en verhogen hun kwaliteit dankzij best practices als Continuous Delivery & DevOps. Zo leveren zij meer waarde aan de eindgebruiker.

Doelstelling van de training

Tijdens de tweedaagse training wordt in het eerste deel container orkestratie, Kubernetes en de basis componenten van een Kubernetes cluster geïntroduceerd. In het tweede deel ligt de focus op continuous delivery en CI/CD implementatie met GitLab.

De training is specifiek voor DevOps engineers die de basis van Kubernetes en continuous delivery willen begrijpen en hands-on ervaring met Kubernetes, GitLab en Helm willen krijgen.

Kennissessies

Naast deze trainingen organiseert Cyso kennissessies waarbij ingegaan wordt wanneer Kubernetes wel of juist niet ingezet moet worden. Om organisaties op een juiste manier vanaf de basis hun cloud in te laten richten kunnen zij een hoop ellende tijdens de applicatieontwikkeling of het beheer hiervan voorkomen. Zo wordt er gekeken naar cloud onafhankelijkheid en veiligheid/security.

Aanmelden

Meer informatie over deze training en kennissessies en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je op: Training Kubernetes en CI/CD.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

De gouden driehoek: de basis van cloud security
23/02/2021

De gouden driehoek: de basis van cloud security

13/07/2020

Kubernetes vs Docker

Heb jij vragen over Kubernetes of Docker en wil je ook met ons samenwerken? Cyso kan je als Managed Service Provider helpen. Laten we een virtueel kopje koffie pakken.
10/10/2019

Automatisering van loadbalancers en storage classes met Kubernetes op een private cloud

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact