Stories

Cyso

Altijd op de hoogte
van alle branche ontwikkelingen

We willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche en van wat we bij Cyso aan het doen zijn. Blijf up-to-date door onze blogs en whitepapers te lezen, onze recente klantprojecten en innovaties te ontdekken en je aan te melden voor onze toekomstige webinars en evenementen. Bekijk alle Cyso stories hieronder!

Filters

  39 stories found

  Categorieën
  23/11/2023

  De kracht van certificering in de IT

  Certificeringen verkrijgen kan behoorlijk ingewikkeld zijn, maar we zijn er om onze klanten bij elke stap te helpen met onze uitgebreide expertise.
  09/11/2023

  Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

  Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten
  Professional Services
  26/10/2023

  Hoeveel kost downtime per uur

  De kosten van downtime reiken veel verder dan alleen het verlies van inkomsten gedurende die uren of minuten van onbeschikbaarheid.
  Fintech
  19/10/2023

  Pay. en Cyso al meer dan 15 jaar partners voor veilig betalen

  Grote kans dat al je online- of pinbetalingen worden verwerkt via het betaalplatform van Pay. Pay.-CTO Mark Roeten vertelt hoe Cyso daar al meer dan 15 jaar aan bijdraagt.
  12/10/2023

  Waarom is een Disaster Recovery strategie belangrijk?

  Disaster recovery verwijst naar het proces van het herstellen van IT-systemen en gegevens na een onverwachte gebeurtenis
  Cyber Security
  05/10/2023

  NIS2: wat is de impact voor je bedrijf en wat kun je nu al doen?

  30% van alle webverkeer is kwaadaardig (!). Nieuwe NIS2-wetgeving vergroot de cyberbeveiliging en onze digitale weerbaarheid. Wat betekent dat voor jouw bedrijf?
  01/09/2023

  Wat is SIEM en waarom is het belangrijk?

  SIEM Monitoring (Security Incident and Event Management) in een organisatie is cruciaal voor het versterken van de cyberbeveiliging.
  SIEM en WAF
  10/08/2023

  Web Application Firewall (WAF), wat is het en wat zijn de voordelen?

  Een Web Application Firewall werkt als een schild tussen jullie webapplicatie en het internet. Wil je meer weten hierover? Lees meer…
  13/07/2023

  Wat is AnyCast DNS en wat zijn de voordelen?

  Wat is Anycast DNS en hoe werkt het? Hoe helpt Anycast DNS bij DDoS aanvallen en wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?
  Lifecycle managemetn
  06/07/2023

  Groeien zonder risico: ICT-beveiliging als je bedrijf groeit

  Past je ICT-beveiliging wel bij de dynamiek van je groei? Ontdek hoe je de valkuilen rondom schaalbaarheid, netwerkbeveiliging, toegang en identiteitsmanagement omzeilt.
  31/05/2023

  Ga bewust om met opslag van data die je genereert

  In dit artikel gaan we in op het concept van Data Lakes, de mogelijkheden ervan en waarom jij ook zou moeten nadenken over de aanleg ervan.
  Cloud Operations
  16/05/2023

  Wat Cyso doet met NIST voor ijzersterke security

  NIST is een securitymodel waarmee je een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen inricht. Een holistische kijk op security.

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.