Stories

Cyso

Altijd op de hoogte
van alle branche ontwikkelingen

We willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche en van wat we bij Cyso aan het doen zijn. Blijf up-to-date door onze blogs en whitepapers te lezen, onze recente klantprojecten en innovaties te ontdekken en je aan te melden voor onze toekomstige webinars en evenementen. Bekijk alle Cyso stories hieronder!

Filters

  29 stories found

  Categorieën
  Cloud Operations
  16/05/2023

  Wat Cyso doet met NIST voor ijzersterke security

  NIST is een securitymodel waarmee je een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen inricht. Een holistische kijk op security.
  22/03/2023

  3 Uitgangspunten voor een veilige ICT-infrastructuur

  Hoe pak je de beveiliging van je infrastructuur aan? En hoe zet je kennis om in maatregelen? Sales Manager Martijn Baars en DevOps Engineer Jelmer Steenhuis vertellen erover.
  07/03/2023

  Terugblik E-commerce Berlin Expo

  Als onderdeel van de Cyso Group waren wij met een stand vertegenwoordigd tijdens E-Commerce Berlin Expo.
  28/03/2022

  Risico’s met compliance en CI/CD

  CI/CD binnen een organisatie is het proces om sneller code en software in productie te kunnen zetten. Maar hoe zit het met compliance in het CI/CD proces?
  Kwetsbaarheid
  14/12/2021

  De Log4Shell kwetsbaarheid

  Eens in de zoveel tijd wordt de IT-wereld opgeschrikt door een beveiligingslek in software dat de hele branche in z’n grip houdt.
  06/12/2021

  De zeven lagen van cybersecurity

  Cyber security bestaat niet uit losse componenten die de beveiliging verbeteren: het betreft een gelaagde aanpak met meerdere facetten.
  16/11/2021

  Pentesting moet beter. Maar hoe?

  Pentesting moet beter. Maar hoe? Wat maakt regelmatig pentesten een moeilijke opgave en welke kwetsbaarheden vindt men vooral?
  25/10/2021

  Security: negen aandachtspunten

  Veilig zakendoen op internet is belangrijker dan ooit, maar die veiligheid staat steeds meer onder druk. Heb jij er goed over nagedacht?
  21/10/2021

  Top 4 Cybersecurity maatregelen voor een veilige cloud infrastructuur

  Hoe zorg je ervoor dat jouw cloud infrastructuur of platform wel veilig is? Welke zaken moet je allemaal op orde hebben om met een gerust hart je bedrijfsvoering te doen?
  01/10/2021

  Wat is AnyCast DNS en wat zijn de voordelen?

  Wat is Anycast DNS en hoe werkt het? Hoe helpt Anycast DNS bij DDoS aanvallen en wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?
  09/08/2021

  Europese cyberwetten: de NIS 2 komt eraan

  Met de NIS 2 richtlijn worden de cyber security eisen verhoogd door heel Europa en wordt de definitie voor bedrijven die essentiële diensten leveren uitgebreid.
  30/06/2021

  Veilige toegang in jouw hybride cloud landschap

  De veiligheid van de verschillende cloud platformen is in de loop der jaren sterk verbeterd en ook rondom privacy en wet- en regelgeving is de situatie nu veel beter geregeld.

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.