Stories

Cyso

Altijd op de hoogte
van alle branche ontwikkelingen

We willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche en van wat we bij Cyso aan het doen zijn. Blijf up-to-date door onze blogs en whitepapers te lezen, onze recente klantprojecten en innovaties te ontdekken en je aan te melden voor onze toekomstige webinars en evenementen. Bekijk alle Cyso stories hieronder!

Filters

  27 stories gevonden

  Categorieën
  ICT krapte arbeidsmarkt
  25/01/2024

  Tekort aan gekwalificeerd IT-personeel vormt risico’s voor bedrijven

  Door digitalisering, automatisering en de inzet van kunstmatige intelligentie zijn er steeds meer ICT’ers nodig, terwijl vacatures steeds lastiger ingevuld worden.
  14/11/2023

  Ontdek de kracht van Observe by Cyso

  Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.
  09/11/2023

  Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

  Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten
  07/04/2022

  Negen onderdelen van een succesvolle devops architectuur

  Kubernetes en het gebruik van microservices zorgen ervoor dat veel systemen nu worden vervangen door een cloud-gebaseerde omgeving.
  28/03/2022

  Risico’s met compliance en CI/CD

  CI/CD binnen een organisatie is het proces om sneller code en software in productie te kunnen zetten. Maar hoe zit het met compliance in het CI/CD proces?
  Van DevOps naar DevSecOps
  23/02/2022

  Van DevOps naar DevSecOps

  Je wordt er mee doodgegooid, maar cybercrime neemt nog steeds toe. Het integreren en automatiseren van security in het DevOps proces is een logisch vervolg.
  15/02/2022

  Update rondes automatiseren met AWX

  Hoe bewaak je de kwaliteit van updates en hoe kan je flexibiliteit in onderhoudswindows, wanneer de klant het wil, behouden?
  02/06/2021

  Jouw IT uitbesteden? Vier dingen om op te letten

  Waar moet je op letten en wat is het alternatief voor IT uitbesteden? Lees het in dit artikel.
  10/05/2021

  MyCyso interview met developers – deel 2

  Achter de schermen is er hard gewerkt aan MyCyso. Wie hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe klantenportaal gemaakt is en wat zijn de verhalen achter de techniek?
  05/05/2021

  MyCyso interview met developers – deel 1

  Achter de schermen is er hard gewerkt aan MyCyso. Wie hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe klantenportaal gemaakt is en wat zijn de verhalen achter de techniek?
  cyso de verborgen kosten van legacy software en applicaties
  18/02/2021

  De verborgen kosten van legacy software

  In dit artikel gaan we dieper in op de verborgen kosten van legacy software en systemen. Want wat kost het gebruik van een legacy applicatie?
  Public cloud basishygiëne
  03/02/2021

  Public cloud basishygiëne met cloud operations

  Public cloud basishygiëne: onze professionals zorgen ervoor dat alle onderdelen die uitmaken van jouw platform onderhouden worden, in het datacenter of in de public cloud.

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.