Stories

Cyso

Altijd op de hoogte
van alle branche ontwikkelingen

We willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche en van wat we bij Cyso aan het doen zijn. Blijf up-to-date door onze blogs en whitepapers te lezen, onze recente klantprojecten en innovaties te ontdekken en je aan te melden voor onze toekomstige webinars en evenementen. Bekijk alle Cyso stories hieronder!

Filters

  11 stories found

  Categorieën
  15/02/2022

  Update rondes automatiseren met AWX

  Hoe bewaak je de kwaliteit van updates en hoe kan je flexibiliteit in onderhoudswindows, wanneer de klant het wil, behouden?
  cyso de verborgen kosten van legacy software en applicaties
  18/02/2021

  De verborgen kosten van legacy software

  In dit artikel gaan we dieper in op de verborgen kosten van legacy software en systemen. Want wat kost het gebruik van een legacy applicatie?
  Probleem legacy software
  28/01/2021

  Waarom legacy software een probleem is en wat je er aan kan doen om het op te lossen

  Legacy software kan een probleem zijn want het is duur, lastig te onderhouden en kan een security risico zijn. Wat is de oplossing?
  security vs innocatie
  17/09/2020

  Security vs innovatie: tussen development en wet- en regelgeving

  Een samenvatting van onze seminar ‘Innoveren én voldoen aan strenge veiligheidsstandaarden: het kan!’ over security vs innovatie.
  16/06/2020

  De vele varianten van DevOps

  De term DevOps behoort inmiddels tot het standaard IT vakjargon. Een korte samenvatting van de termen en een stukje geschiedenis van de vele varianten van DevOps.
  04/06/2020

  De toekomst van DevOps

  Sinds het ontstaan van DevOps in 2009, is de filosofie en methode steeds meer omarmd door veel bedrijven. Wat is de toekomst van DevOps?
  10/10/2019

  Automatisering van loadbalancers en storage classes met Kubernetes op een private cloud

  24/05/2019

  Kubernetes: veilig werken in een cloudneutrale omgeving

  Als het om Kubernetes-gedreven containerplatformen gaat, dan hebben veel Nederlandse ontwikkelaars inmiddels het licht gezien.
  03/08/2017

  Hoe begint u met Microservices en Containers?

  Enthousiast over de mogelijkheden en wilt u diensten ombouwen om ook gebruik te maken van de technologie? Hoe start u met microservices en containers?
  29/11/2013

  Auto Deploy met VMware en Chef – Development omgevingen

  Dit artikel beschrijft hoe we automated deploym hebben toegepast om de development machines binnen Cyso te stroomlijnen, zodat elke developer in controle is over zijn omgeving.
  25/06/2013

  Auto Deploy met VMware en Chef – Inleiding

  In dit artikel leggen wij uit hoe wij bij Cyso ervoor hebben gezorgd dat development van onze core applicaties op één platform staat.

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.