Stories

Cyso

Altijd op de hoogte
van alle branche ontwikkelingen

We willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche en van wat we bij Cyso aan het doen zijn. Blijf up-to-date door onze blogs en whitepapers te lezen, onze recente klantprojecten en innovaties te ontdekken en je aan te melden voor onze toekomstige webinars en evenementen. Bekijk alle Cyso stories hieronder!

Filters

  15 stories gevonden

  Categorieën
  14/11/2023

  Ontdek de kracht van Observe by Cyso

  Observe by Cyso zal alle benodigde gegevens inlezen, opslaan en visualiseren om nieuwe problemen te voorkomen en te voorspellen, evenals bestaande problemen op te lossen.
  09/11/2023

  Hoe Cyso startups ondersteunt op gebied van uptime, compliancy, en technische eisen

  Als Saas-startup zoek je een betrouwbare partner die je kan ondersteunen bij de uitdagingen van uptime, regelgeving, certificeringen en technische vereisten
  Professional Services
  26/10/2023

  Hoeveel kost downtime per uur

  De kosten van downtime reiken veel verder dan alleen het verlies van inkomsten gedurende die uren of minuten van onbeschikbaarheid.
  Cloud referentiearchitectuur
  14/09/2023

  Cloud Hosting: welke oplossing past het best?

  In dit artikel bekijken we de verschillende vormen van cloud hosting, we geven aan waar je op moet letten, hoe de kosten opgebouwd worden en hoe het zit met regels en beheer
  Cloud Infrastructure
  28/07/2023

  Waarom de EU Cloud steeds belangrijker gaat worden

  Met EU Cloud hosting hebben bedrijven volledige controle over hun gegevens en kunnen ze voldoen aan de Europese privacywetgeving, zoals GDPR
  22/03/2023

  3 Uitgangspunten voor een veilige ICT-infrastructuur

  Hoe pak je de beveiliging van je infrastructuur aan? En hoe zet je kennis om in maatregelen? Sales Manager Martijn Baars en DevOps Engineer Jelmer Steenhuis vertellen erover.
  06/02/2023

  70% van de huisartsen belt veilig en stabiel met de cloudtelefonie van Talksome

  Talksome is een Nederlands softwarebedrijf met een modulair telefonieplatform dat ze zelf ontwikkelen: Compass
  07/04/2022

  Negen onderdelen van een succesvolle devops architectuur

  Kubernetes en het gebruik van microservices zorgen ervoor dat veel systemen nu worden vervangen door een cloud-gebaseerde omgeving.
  Cyso Nederlandse cloud favoriet
  03/03/2022

  De Nederlandse leverancier is de favoriet voor cloud-diensten

  De Dutch Cloud Adoptie Monitor van 2020-2021 heeft ruim 200 bedrijven ondervraagd welk type leverancier men kiest voor de cloud.
  09/09/2021

  Verbeter jouw multi-cloud netwerkconnectiviteit

  Een multi-cloud constructie is soms zeer bewust gekozen, maar ook vaak het gevolg van een min of meer noodgedwongen digitale transitie.
  30/06/2021

  Veilige toegang in jouw hybride cloud landschap

  De veiligheid van de verschillende cloud platformen is in de loop der jaren sterk verbeterd en ook rondom privacy en wet- en regelgeving is de situatie nu veel beter geregeld.
  24/06/2021

  Cloud in Nederland: onderzoek 2021

  Dutch IT-Channel heeft in samenwerking met Smart Profile in maart en april van dit jaar het onderzoek uitgevoerd naar de cloud in Nederland. Lees hier de bevindingen.

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.