Blog

MyCyso: beheer en inzichten

Het beheren van je account was nog nooit zo eenvoudig! Met MyCyso heb je volledige controle over jouw Cyso diensten en kun je makkelijk de juiste instellingen en rechten toewijzen aan jouw medewerkers.

 

Daarnaast biedt MyCyso een aantal handige functies waarmee je support tickets kan aanmaken en inzien, inzicht kan krijgen in je applicaties en servers, administratieve zaken kunt beheren en je verbruik kunt monitoren.

1. Support

Met MyCyso heb je toegang tot onze expertise om je te helpen bij eventuele vragen, problemen of technische uitdagingen die je kunt tegenkomen. Of je nu hulp nodig hebt bij het configureren van je applicaties, het oplossen van serverproblemen of het optimaliseren van je accountinstellingen, ons supportteam helpt je graag.

Het aanmaken van een ticket in MyCyso is heel eenvoudig en dit kan uiteraard ook per mobiel. Door de vragen zo compleet mogelijk te beantwoorden, kunnen wij snellere en betere ondersteuning bieden.

2. Bedrijfs- en gebruikersbeheer

Verhuist je bedrijf? Heb je een nieuw postadres? Of komt er een nieuwe medewerker in dienst?
In MyCyso is het makkelijk om zelf bij wijzigingen de bedrijfsgegevens aan te passen en de informatie over de gebruikers te updaten. Je hebt als “Eigenaar” zelf de controle om gebruikers toe te voegen, te verwijderen en hun toegangsrechten en notificaties te beheren. Op deze manier krijgt elke gebruiker de juiste functionaliteiten en notificaties te zien.

Er zijn vijf rollen met rechten die kunnen worden toebedeeld, en drie types notificaties die gekozen kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over wie toegang heeft tot welke delen van je account, en minimaliseert het risico op ongeautoriseerde toegang. De wijzigingen in de toegangsrechten worden meteen doorgevoerd. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent met de juiste gebruikers en hun rechten, zonder gedoe. Door toegangsrechten strikt te beheren, minimaliseer je het risico op potentiële beveiligingsincidenten.

3. Status applicaties en trend monitoring

MyCyso geeft je ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je applicaties en servers. Je kunt eenvoudig zien of je applicaties beschikbaar zijn en wat de responstijd is. Dit helpt je om de prestaties van je applicaties te volgen en eventuele problemen snel op te lossen.

4. Administratief beheer

Ook om administratieve zaken met betrekking tot Cyso in te zien biedt MyCyso handige tools. Je kunt eenvoudig facturen, contracten en rapportages bekijken en downloaden. Daarnaast wordt ook de status van betalingen bijgehouden, zodat je altijd op de hoogte bent van openstaande bedragen. Hierdoor wordt het beheer van je financiële zaken overzichtelijk en efficiënt.

5. Verbruik inzien

Wil je weten wat je actuele verbruik is en of je huidige diensten nog aansluiten bij je behoeften? MyCyso voorziet je van een actueel beeld van je verbruik. Je kunt jouw verbruik eenvoudig upgraden indien nodig en dit gaat altijd in overleg met jouw accountmanager, die jou voorziet van het beste advies en met je meedenkt. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd de juiste diensten afneemt die passen bij jouw behoeften.

Conclusie

MyCyso biedt de tools die je nodig hebt om je diensten en account te optimaliseren. Met de functies voor support, bedrijfs- en gebruikersbeheer, status applicaties, trend monitoring, financieel beheer en verbruik inzien krijg je meer controle en inzicht dan ooit tevoren. Met het gebruikersbeheer in MyCyso heb je volledige controle over wie toegang heeft tot je account, wat ze kunnen doen en welke informatie ze kunnen bekijken. Dit zorgt niet alleen voor een veilige omgeving, maar ook voor meer flexibiliteit in het beheren van je account. Maak gebruik van MyCyso en ervaar een verbeterde account ervaring!

Beta testen

Wij werken elke dag hard om MyCyso beter te maken en uit te breiden, zo staan er heel veel nieuwe functionaliteiten bij ons op de planning. Denk hier bijvoorbeeld aan een systeemlandschap of server logs. Wil jij als eerste toegang tot de nieuwste functionaliteiten? Stuur dan een mail naar development@cyso.com, en we houden we je op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

07/12/2023

Vendor lock-in: 6 tips om dit te voorkomen

Vendor lock-in brengt directe risico’s met zich mee die de groei van je bedrijf kunnen beïnvloeden, niet alleen bij software maar ook bij inkoop van producten of grondstoffen.
centralized loggin
06/10/2020

Vier Security voordelen van centralized logging

Door logfiles op een centrale locatie te verzamelen en regelmatig op problemen te controleren, wordt een basis gelegd voor security monitoring en forensische incidentrespons.
Cloud referentiearchitectuur
03/01/2024

Waarom een grondig Cloud Assessment belangrijk is

Hoe is de huidige IT infrastructuur opgezet, hoe zit het met beveiliging en uiteraard kijken we naar de kosten. Hoe kunnen we huidige IT infrastructuur verbeteren?

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact