Klantcase

FinData Cyso klant

Klanten aan het woord: FinData

Wie zijn de klanten van Cyso en waarom werken zij met Cyso samen? FinData is klant van Cyso, weten waarom ze voor ons hebben gekozen?

WAAROM WERKT FINDATA MET CYSO SAMEN?

“Cyso heeft FinData geholpen bij het inrichten van de nieuwe serveromgevingen in AWS. Hierbij zijn we altijd goed en snel geholpen, en ook nu is het prettig een ervaren en professionele partij achter ons te hebben staan zodat onze dienstverlening optimaal kan functioneren en we kunnen vertrouwen op een stabiele en veilige infrastructuur.” Aldus Jacco van Hooren, Lead Developer bij FinData.

OVER FINDATA

FinData stelt partijen in staat de ideale match te maken. Op het platform digitaliseren zij tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. “We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.”

OOK SAMENWERKEN MET CYSO?

Heb jij vragen over een cloud of hosting vraagstuk en wil je ook met ons samenwerken? Cyso kan je als Managed Service Provider helpen. Laten we een virtueel kopje koffie pakken. Neem contact met ons op!

Benieuwd naar meer klanten van Cyso? Bekijk hier andere klanten van Cyso

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

12/08/2019

Rapport state of container and kubernetes security gepubliceerd

Het Amerikaanse StackRox heeft onderzoek gedaan naar de status van de beveiliging en acceptatie van container- en Kubernetes-platformen.
06/06/2019

Girlsday bij Cyso: investeren in de toekomst

Meiden van 13-14 jaar laten kennismaken met techniek en ict: dat is het doel van Girlsday. Voor de vierde keer ontvingen we bij Cyso 30 dames-in-dop voor dit evenement.
Cloud referentiearchitectuur
14/09/2023

Cloud Hosting: welke oplossing past het best?

In dit artikel bekijken we de verschillende vormen van cloud hosting, we geven aan waar je op moet letten, hoe de kosten opgebouwd worden en hoe het zit met regels en beheer

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact