Klantcase

FinData Cyso klant

Klanten aan het woord: FinData

Wie zijn de klanten van Cyso en waarom werken zij met Cyso samen? FinData is klant van Cyso, weten waarom ze voor ons hebben gekozen?

WAAROM WERKT FINDATA MET CYSO SAMEN?

“Cyso heeft FinData geholpen bij het inrichten van de nieuwe serveromgevingen in AWS. Hierbij zijn we altijd goed en snel geholpen, en ook nu is het prettig een ervaren en professionele partij achter ons te hebben staan zodat onze dienstverlening optimaal kan functioneren en we kunnen vertrouwen op een stabiele en veilige infrastructuur.” Aldus Jacco van Hooren, Lead Developer bij FinData.

OVER FINDATA

FinData stelt partijen in staat de ideale match te maken. Op het platform digitaliseren zij tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. “We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.”

OOK SAMENWERKEN MET CYSO?

Heb jij vragen over een cloud of hosting vraagstuk en wil je ook met ons samenwerken? Cyso kan je als Managed Service Provider helpen. Laten we een virtueel kopje koffie pakken. Neem contact met ons op!

Benieuwd naar meer klanten van Cyso? Bekijk hier andere klanten van Cyso

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

08/07/2019

Cyso ambassadeur: Health Connected

Wie zijn de klanten van Cyso en waarom werken zij met Cyso samen? Daarover lees je in deze persoonlijke en verrassende rubriek. Deze keer: HealthConnected.
Privacy please
17/11/2020

Privacy shield vervallen: geen data van Europese burgers op Amerikaanse servers

Door het vervallen van de Privacy Shield wetgeving kan het zijn dat jouw organisatie niet meer AVG compliant is. Het advies: bij twijfel, houd je data in de EU.
Kings of IT
08/04/2020

Kings of IT – Professionele IT support voor het MKB

Kings of IT is een groep ervaren IT mensen bij elkaar gezet om op verzoek klanten ondersteuning te bieden op het gebied van de inrichting van de werkplek.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact