Nieuws

Kings of IT

Kings of IT – Professionele IT support voor het MKB

Thuiswerken is in veel gevallen geen wens maar een verplichting geworden. Niet overal zal alles zo vlekkeloos lopen als gewenst. De Cyso Group heeft al sinds enige tijd een groep ervaren IT mensen bij elkaar gezet om op verzoek klanten ondersteuning te bieden op het gebied van de inrichting van de werkplek en ondersteuning van gebruikers. Hun naam is Kings of IT en zij doen er alles aan om gebruikers te ondersteunen in deze uitdagende tijd. Loop je tegen zaken aan die verbetering behoeven? Onze collega’s binnen Kings of IT kunnen per direct hun hulp aanbieden.

ONDERSTEUNING OP IT GEBIED MET KINGS OF IT

Heb je met jouw bedrijf dus behoefte aan hulp op het gebied van thuiswerken? Dit kan zijn voor het correct en veilig gebruiken van de laptop. Of het opzetten van een VPN verbinding. Ook advies over hoe je met collega’s het beste kunt video vergaderen. Of wil je ondersteuning bij het gebruik van Office applicaties zoals Word en Excel? Neem dan contact met Kings of IT via: mail@kingsofit.nl of kijk op www.kingsofit.nl

Meer nieuw van de Cyso Group? Bekijk ook: Samenwerking Ambrero Software & Cyso

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

07/03/2016

Cyso behaalt ISO 20000 en NEN 7510 certificering

Cyso heeft de officiële certificeringen voor de ISO 20000 en NEN 7510 norm toegevoegd aan het reeds in bezit zijnde ISO 27001 certificaat.
16/08/2018

10 vragen over beveiliging die u iedere provider zou moeten stellen

Elke provider kan u vertellen hoe zij de beveiliging van systemen en netwerken hebben ingericht. Maar misschien heb je wel extra vragen over de security hiervan.
12/04/2021

Cyso gaat samenwerken met Red Kubes

Cyso en Red Kubes – leverancier van Otomi Container Platform – hebben de samenwerking opgezocht.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact