Nieuws

ISO- en NEN-certificeringen van Cyso Group verlengd

Hoe maak je duidelijk dat je de bedrijfscontinuïteit van je klant centraal zet? En dat je daarvoor alle beschikbare middelen inzet en alle benodigde maatregelen neemt waardoor een hoge kwaliteitsstandaard nageleefd wordt? Door je bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen te laten beoordelen door een objectieve partij. Cyso is objectief en positief beoordeeld en heeft de ISO- en NEN-certificeringen verlengd.

Kwaliteit als absolute voorwaarde

Kwaliteit is in onze beleving een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht. Bij Cyso Group dagen we elkaar uit en streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteitsstandaard. Of het nu gaat om de klant, de systemen, de processen of de medewerkers: alles en iedereen komt daarbij aan bod. En dat sluit aan bij de ISO-/NEN-certificeringsgedachte.

Kwaliteit leveren door ISO- en NEN- certificering

Om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren, hebben we een aantal jaren terug ervoor gekozen te gaan werken volgens de normen die zijn opgenomen in ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Daarvoor zijn we uiteindelijk ook officieel gecertificeerd.
Werken volgens deze normen brengt structuur, overzicht, kwaliteit én houdt ons scherp; het zorgt voor een uniforme definitie en voor alle processen rondom onze dienstverlening, met daarbij extra aandacht voor bijzondere persoonsgegevens.

Altijd weer spannend: de ISO en NEN audit

Jaarlijks worden we geaudit op het naleven van ISO- en NEN-normen door DNV.GL. Zij toetsen of we doen wat we zeggen, of we daadwerkelijk de normen naleven zoals ze bedoeld zijn.
Zo’n audit voelt toch een beetje als een examen: met samengeknepen billen wachten we het oordeel af. Het geeft een kick als we uiteindelijk het verlossende bericht ontvangen: ‘Het doet ons een genoegen u te kunnen mededelen dat de audit is voltooid en dat uw certificaten zijn afgegeven.’

Waarom Cyso ISO en NEN gecertificeerd wilt zijn

De moraal van dit verhaal? Dat we ons uiterste best doen om het op alle fronten goed te doen. Voor onze medewerkers, maar bovenal voor onze klanten. Want tevreden klanten en medewerkers zijn net zo goed een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht.

Over Cyso Group

Cyso Group is de grondlegger van hosting in de regio Alkmaar. Meer dan 50 medewerkers werken vol ambitie aan onze merken CysoFuga Cloud en SQR. Benieuwd naar wat we allemaal doen? We leggen het graag aan je uit. Neem gerust contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

Cloud referentiearchitectuur
03/08/2020

Cloud referentiearchitectuur best practices

De cloud referentiearchitectuur verschilt afhankelijk van bedrijf, gekozen services en eisen. Wat zijn best practices van een cloud referentiearchitectuur?
Terugblik KubeCon Europe 2023
02/05/2023

Terugblik KubeCon Europe 2023

12/01/2015

Cyso versterkt marktpositie met overname AGN Business Hosting

De Nederlandse hostingprovider AGN Business Hosting BV is per 1-1-2015 toegetreden tot de Cyso groep.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact