Nieuws

ISO- en NEN-certificeringen van Cyso Group verlengd

Hoe maak je duidelijk dat je de bedrijfscontinuïteit van je klant centraal zet? En dat je daarvoor alle beschikbare middelen inzet en alle benodigde maatregelen neemt waardoor een hoge kwaliteitsstandaard nageleefd wordt? Door je bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen te laten beoordelen door een objectieve partij. Cyso is objectief en positief beoordeeld en heeft de ISO- en NEN-certificeringen verlengd.

Kwaliteit als absolute voorwaarde

Kwaliteit is in onze beleving een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht. Bij Cyso Group dagen we elkaar uit en streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteitsstandaard. Of het nu gaat om de klant, de systemen, de processen of de medewerkers: alles en iedereen komt daarbij aan bod. En dat sluit aan bij de ISO-/NEN-certificeringsgedachte.

Kwaliteit leveren door ISO- en NEN- certificering

Om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren, hebben we een aantal jaren terug ervoor gekozen te gaan werken volgens de normen die zijn opgenomen in ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Daarvoor zijn we uiteindelijk ook officieel gecertificeerd.
Werken volgens deze normen brengt structuur, overzicht, kwaliteit én houdt ons scherp; het zorgt voor een uniforme definitie en voor alle processen rondom onze dienstverlening, met daarbij extra aandacht voor bijzondere persoonsgegevens.

Altijd weer spannend: de ISO en NEN audit

Jaarlijks worden we geaudit op het naleven van ISO- en NEN-normen door DNV.GL. Zij toetsen of we doen wat we zeggen, of we daadwerkelijk de normen naleven zoals ze bedoeld zijn.
Zo’n audit voelt toch een beetje als een examen: met samengeknepen billen wachten we het oordeel af. Het geeft een kick als we uiteindelijk het verlossende bericht ontvangen: ‘Het doet ons een genoegen u te kunnen mededelen dat de audit is voltooid en dat uw certificaten zijn afgegeven.’

Waarom Cyso ISO en NEN gecertificeerd wilt zijn

De moraal van dit verhaal? Dat we ons uiterste best doen om het op alle fronten goed te doen. Voor onze medewerkers, maar bovenal voor onze klanten. Want tevreden klanten en medewerkers zijn net zo goed een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht.

Over Cyso Group

Cyso Group is de grondlegger van hosting in de regio Alkmaar. Meer dan 50 medewerkers werken vol ambitie aan onze merken CysoFuga Cloud en Hosting.NL. Benieuwd naar wat we allemaal doen? We leggen het graag aan je uit. Neem gerust contact op!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

Professional Services
26/10/2023

Hoeveel kost downtime per uur

De kosten van downtime reiken veel verder dan alleen het verlies van inkomsten gedurende die uren of minuten van onbeschikbaarheid.
18/03/2024

Wat is Site Reliability Engineering (SRE)?

In de basis is SRE het technisch verbeteren van de betrouwbaarheid van een applicatie of website.
22/04/2021

Uitbreiding netwerk van Cyso: transit dataprovider Telia Carrier

Telia Carrier is toegevoegd als extra transit dataprovider aan het netwerk van Cyso.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact