Nieuws

Feestelijke opening van IT-hotspot De Roeter

Opening De Roeter: Op donderdag 4 juli jl. is de nieuwe IT-hotspot De Roeter feestelijk geopend tijdens de Cyso Group Zomerborrel. Voorafgaand aan de opening werden de drie compagnons en tevens grondleggers van Cyso Group, Sven Visser, Paul Bankert en Tjebbe de Winter, toegesproken door hun partners. Daarna werd het pand geopend en werden nieuwsgierigen onder begeleiding van twee entertainers op ludieke wijze rondgeleid door het pand.

Het gemêleerde gezelschap van klanten en relaties kon verder genieten van kleurrijke cocktails, lekker eten en livemuziek. De feestelijke aankleding van het terrein, samen met een strakblauwe lucht en stralende zon zorgde voor een gezellige sfeer. Al met al een geslaagd evenement dat pas na zonsondergang eindigde.

Nederland zoemt: inactie voor de wilde bij

Cyso Group steunt het initiatief Nederland Zoemt. Nederland Zoemt is een samenwerkingsproject tussen verschillende partijen met als doel op te komen voor de wilde bij die ernstig wordt bedreigd. Bezoekers konden doneren om de bijen te redden en dat heeft ertoe geleid dat er € 256,20 is overgemaakt naar De Bijenstichting.

Meer evenementen

Naast de opening van De Roeter zitten we natuurlijk niet stil; hotspot De Roeter leent zich immers uitstekend voor bijeenkomsten. Op 10 oktober a.s. staat de eerste Cyso Insight #Kubernetes gepland. Wil je weten wat we gaan doen? Klik dan hier voor meer informatie of om aan te melden.

Wil je onze ruimte gebruiken voor je eigen bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

Natuurlijk mag je ook spontaan een keer langskomen, stap gerust eens binnen voor een lekkere kop koffie en goed gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

Professional Services
26/10/2023

Hoeveel kost downtime per uur

De kosten van downtime reiken veel verder dan alleen het verlies van inkomsten gedurende die uren of minuten van onbeschikbaarheid.
28/01/2020

Kubernetes eenvoudig uitgelegd

Kubernetes wordt al snel complex met containers en node masters. Maar is Kubernetes ook simpel uit te leggen?
08/07/2019

Cyso ambassadeur: Health Connected

Wie zijn de klanten van Cyso en waarom werken zij met Cyso samen? Daarover lees je in deze persoonlijke en verrassende rubriek. Deze keer: HealthConnected.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact