Nieuws

Feestelijke opening van IT-hotspot De Roeter

Opening De Roeter: Op donderdag 4 juli jl. is de nieuwe IT-hotspot De Roeter feestelijk geopend tijdens de Cyso Group Zomerborrel. Voorafgaand aan de opening werden de drie compagnons en tevens grondleggers van Cyso Group, Sven Visser, Paul Bankert en Tjebbe de Winter, toegesproken door hun partners. Daarna werd het pand geopend en werden nieuwsgierigen onder begeleiding van twee entertainers op ludieke wijze rondgeleid door het pand.

Het gemêleerde gezelschap van klanten en relaties kon verder genieten van kleurrijke cocktails, lekker eten en livemuziek. De feestelijke aankleding van het terrein, samen met een strakblauwe lucht en stralende zon zorgde voor een gezellige sfeer. Al met al een geslaagd evenement dat pas na zonsondergang eindigde.

Nederland zoemt: inactie voor de wilde bij

Cyso Group steunt het initiatief Nederland Zoemt. Nederland Zoemt is een samenwerkingsproject tussen verschillende partijen met als doel op te komen voor de wilde bij die ernstig wordt bedreigd. Bezoekers konden doneren om de bijen te redden en dat heeft ertoe geleid dat er € 256,20 is overgemaakt naar De Bijenstichting.

Meer evenementen

Naast de opening van De Roeter zitten we natuurlijk niet stil; hotspot De Roeter leent zich immers uitstekend voor bijeenkomsten. Op 10 oktober a.s. staat de eerste Cyso Insight #Kubernetes gepland. Wil je weten wat we gaan doen? Klik dan hier voor meer informatie of om aan te melden.

Wil je onze ruimte gebruiken voor je eigen bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

Natuurlijk mag je ook spontaan een keer langskomen, stap gerust eens binnen voor een lekkere kop koffie en goed gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

02/03/2016

Hoe Cyso DDOS aanvallen buiten de poort houdt

De DDoS aanval is helaas een nog steeds groeiende vorm van cybercriminaliteit. Om onze klanten te beschermen, hebben wij hiervoor specialistische apparatuur aangeschaft.
29/11/2013

Auto Deploy met VMware en Chef – Development omgevingen

Dit artikel beschrijft hoe we automated deploym hebben toegepast om de development machines binnen Cyso te stroomlijnen, zodat elke developer in controle is over zijn omgeving.
04/04/2019

ISO- en NEN-certificeringen van Cyso Group verlengd

Kwaliteit is in onze beleving een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht. En dat sluit aan bij de ISO-/NEN-certificeringsgedachte.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact