Nieuws

Cyso Nederlandse cloud favoriet

De Nederlandse leverancier is de favoriet voor cloud-diensten

De Dutch Cloud Adoptie Monitor van 2020-2021 heeft ruim 200 bedrijven ondervraagd welk type leverancier men kiest voor de cloud. Uit het onderzoek blijkt dat bijna de helft kiest voor een Nederlandse partij voor begeleiding in en rond het gebruik van de cloud. Van die groep kiest zelfs 28,6% voor een lokale IT leverancier.

Er zijn verschillen in de branches onderling. Zo kiezen de transport en logistiek, zakelijke dienstverlening en de IT sector voor grotere cloud platformen. Voor de zorgsector en productiefactoren zoals de (land)bouw en industrie heeft de eigen lokale IT-dienstverlener de voorkeur.

Het MKB kiest nog vaker voor een lokale dienstverlener (ruim 32%). Grotere bedrijven kiezen vaker voor een cloud platform als Azure of AWS (bijna 25%), maar schakelen daarnaast ook een Nederlandse service provider in.

Cloud leverancier types overzicht

Binnenkort komt de Dutch Cloud Community met het volledige onderzoek van de Dutch Cloud Adoptie Monitor.

Cloud van Nederlandse bodem

Bij Cyso staat jouw (klant)data op Nederlandse bodem. Cyso heeft 25 jaar ervaring op het gebied van cloud diensten en is een 100% onafhankelijke Nederlandse partij met roots in Alkmaar en 2 Nederlandse datacenters. Wij helpen je om jouw bedrijfskritische platformen en applicaties 24×7 online te houden. Als onafhankelijke Nederlandse partij zorgen we voor een passende cloud-neutrale oplossing voor elke business case. Cyso is daarnaast ISO 27001, ISO 20000 en NEN 7510 gecertificeerd.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

03/03/2021

De implementatie van identity and access management

Een van de concepten binnen Security By Design is het vaststellen van de identiteit van gebruikers en het veilig verlenen van toegang en rechten.
22/03/2019

In 7 stappen naar een succesvolle delivery

Een belangrijk aspect binnen de hosting-branche is het managen van de processen rondom opleveringstrajecten van nieuwe klanten en migratietrajecten van bestaande klanten.
Kwetsbaarheid
14/12/2021

De Log4Shell kwetsbaarheid

Eens in de zoveel tijd wordt de IT-wereld opgeschrikt door een beveiligingslek in software dat de hele branche in z’n grip houdt.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact