Blog

De kracht van certificering in de IT

Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we altijd gelooft dat ons voortbestaan afhangt van het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. We pushen elkaar voortdurend om het hoogste kwaliteitsniveau te bereiken in alles wat we doen, of het nu voor onze klanten, systemen, processen of medewerkers is. En dat sluit aan bij de ISO-/NEN-certificeringsgedachte.

Onze certificeringen

Wij zijn erg trots op ons vermogen om de beste service- en beveiligingsnormen te handhaven. Onze ISO 20000-, ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen zijn niet alleen mijlpalen; ze maken deel uit van onze voortdurende toewijding om onze klanten de beste service te bieden.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij hun gegevensbeveiliging serieus nemen. Het gaat niet alleen om het volgen van regels; het laat zien hoe toegewijd we zijn aan het handhaven van de hoogste normen.

  • ISO 20000 stelt normen voor IT-servicemanagement, wat resulteert in gestroomlijnde processen en verbeterde servicekwaliteit.
  • ISO 27001 richt zich op informatiebeveiliging, gevoelige gegevens worden beschermd tegen bedreigingen en inbreuken.
  • NEN 7510 specificeert eisen voor informatiebeveiliging in de zorg, een cruciaal aspect gezien de gevoeligheid van medische gegevens.

Hoe Cyso klanten helpt

Certificering verkrijgen kan behoorlijk ingewikkeld zijn, maar we zijn er om onze klanten bij elke stap te helpen met onze uitgebreide expertise. Of het nu gaat om het verbeteren van de beveiliging of het stroomlijnen van IT-activiteiten, wij staan voor je klaar.

Onze hands-on aanpak bespaart onze klanten niet alleen tijd, maar ook kosten. Met onze begeleiding kunnen ze veel voorkomende valkuilen omzeilen en snel en efficiënt een certificering behalen.

Meerwaarde voor onze klanten

Het kiezen van de juiste IT partner is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste gereedschappen. Voor onze klanten is Cyso meer dan alleen een serviceprovider, wij worden een onderdeel van hun team.

Certificeringen zijn een uiting van onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Wij gaan niet alleen voor de norm, maar voor dat beetje extra dat jouw bedrijf onderscheidt.

Voor ons is dit geen ‘business as usual’. We willen je kennen, begrijpen wat je nodig hebt en anticiperen op de uitdagingen die voor je liggen en je helpen om te groeien.

Hoe certificering en cybersecurity samenkomen

Risicobeoordeling en beheer
Certificeringen vereisen een grondige risicobeoordeling, en dit sluit naadloos aan bij de kern van cybersecurity. Samen zorgen ze voor een uitgebreid begrip van potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden.

Continue monitoring
Certificeringen impliceren geen eenmalige inspanning; ze vereisen voortdurende monitoring en verbetering. Cybersecurity komt hier om de hoek kijken door real-time monitoring, het identificeren van ongebruikelijke activiteiten en het nemen van onmiddellijke corrigerende maatregelen.

Incident respons planning
ISO 27001 vereist een gedocumenteerde incidentresponsplanning. Dit gaat hand in hand met cybersecurity, waar een snelle reactie op incidenten cruciaal is om schade te minimaliseren.

Conclusie

Bij Cyso zijn we meer dan hosting; we zijn je partner voor gemoedsrust. Onze certificeringen? Niet gewoon papierwerk; het is onze toewijding om jouw data veilig te houden.

Heb je vragen over hoe Cyso jouw bedrijf kan helpen bij het behalen van certificeringen of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

20/07/2018

Security by design in de praktijk

Wat houdt security by design in? Security by design houdt in dat bij het ontwerp van de grond af aan is nagedacht over veiligheid.
Seecurity en Compliance
06/09/2023

Wat is Managed Hosting?

Met managed hosting hoef je je geen zorgen te maken over technische details, beveiligingsproblemen of update-uitdagingen. Het hostingbedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor
12/04/2021

Cyso gaat samenwerken met Red Kubes

Cyso en Red Kubes – leverancier van Otomi Container Platform – hebben de samenwerking opgezocht.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact