Persberichten

De Cyso Group kiest opnieuw voor Alkmaar

Nieuwe locatie moet inspirerende plek worden voor zowel techneuten als creatievelingen. Met het nieuwe kantoor op de Wognumsebuurt 3 kiest Cyso opnieuw voor Alkmaar.

Cyso kiest voor Alkmaar

ALKMAAR, 4 juni 2018 – De Cyso Group, al 20 jaar toonaangevend op het gebied van hosting, is sinds vrijdag 1 juni 2018 de trotse eigenaar van een nieuw kantoorcomplex aan de Wognumsebuurt 3, te Alkmaar. De nieuwe locatie, met een vloeroppervlak van 2.195 m², geeft de organisatie ruimte genoeg om de huidige groei in volle vaart door te zetten.

Daarbij is er bewust voor gekozen om in Alkmaar gevestigd te blijven. Paul Bankert, Managing Director van de Cyso Group: “Je merkt dat de IT-sector in de regio Alkmaar ontzettend hard aan het groeien is. Steeds meer innoverende organisaties vestigen zich in deze stad en daarmee wordt het ook een stuk aantrekkelijker voor IT’ers om voor Alkmaar te kiezen in plaats voor bijvoorbeeld Amsterdam.”

De centrale ligging is één van de doorslaggevende argumenten geweest om voor dit specifieke kantoor te kiezen. “De nieuwe locatie ligt pal naast het NS Station Alkmaar Centraal. Dus voor de treinreiziger is het ideaal. Daarnaast bevindt de Ring Alkmaar zich op zeer korte afstand van het kantoor waardoor het voor medewerkers of klanten heel eenvoudig is om ons te bereiken.”, aldus Tjebbe de Winter, Technical Director van de Cyso Group.

Het naastgelegen parkeerterrein biedt met 48 plekken genoeg ruimte voor bezoekers. Het complex zelf is gebouwd in 1990 en bestaat uit vier bouwlagen. Ondanks dat het een relatief jong pand is, is er gekozen voor een grootschalige verbouwing die tot begin 2019 zal duren. De metamorfose moet ervoor zorgen dat het pand aan alle wensen en eisen van zowel de oprichters als medewerkers voldoet.

Sven Visser, Commercial Director van de Cyso Group: “We hebben er bewust voor gekozen om onze medewerkers al in een vroeg stadium te betrekken bij de verbouwing van het nieuwe pand. We vinden het belangrijk dat het eindresultaat een inspirerende omgeving is voor zowel techneuten als creatievelingen.” Na de mijlpaal van vorig jaar, het 20-jarig bestaan van de Cyso Group, zal 2019 volledig in het teken staan van deze nieuwe IT hotspot in Alkmaar.

Over de Cyso Group

De Cyso Group is sinds 1997 toonaangevend op het gebied van hosting. Met drie verschillende merken heeft de Cyso Group een antwoord op vrijwel ieder hostingvraagstuk. Daarbij is Hosting.NL gespecialiseerd in shared hostingproducten (waaronder domeinnaamregistratie, kant-en-klare hostingpakketten en professionele e-mailoplossingen), is Fuga Cloud een on-demand IaaS cloud dienst en is Cyso de leverancier van hoogwaardige maatwerkoplossingen op het gebied van Managed Hosting.

Zowel Hosting.NL, Fuga Cloud als Cyso beschikken over de ISO 20000 certificering voor IT service management en ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging. Daarnaast voldoen zij aan de NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging voor organisaties in de Nederlandse Zorgsector.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

10/02/2020

Cyso updates februari: encryptie, storage en security

Cyso updates in februari: encryptie, storage en security. Achter de schermen is Team Cyso dagelijks hard bezig om het leven van haar klanten beter te maken.
19/11/2019

Persistent data in Kubernetes: permanente gegevensopslag voor jouw containerplatform

Kubernetes is een dynamisch en schaalbaar containerplatform. Maar hoe zit het met data en gegevens die je langer beschikbaar moet houden?
31/05/2023

Ga bewust om met opslag van data die je genereert

In dit artikel gaan we in op het concept van Data Lakes, de mogelijkheden ervan en waarom jij ook zou moeten nadenken over de aanleg ervan.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact