Nieuws

Cyso updates februari: encryptie, storage en security

Cyso updates in februari: encryptie, storage en security. Achter de schermen is Team Cyso dagelijks hard bezig om het leven van haar klanten beter te maken. Nieuwe oplossingen, updates en andere verbeteringen worden doorgevoerd. Wat hebben we in februari gedaan voor onze klanten?

Cyso updates verbeterde back-up encryptie

Cyso maakt gebruik van een enterprise back-up systeem voor data protectie en disaster recovery. Door encryptie in te schakelen voor alle back-ups van het cloud platform van Cyso zorgen we voor een veilige manier van back-up en dataopslag. Tijdens het maken van de back-up maakten wij al gebruik van beveiligde verbindingen (encryption in transit). Er wordt nu ook gebruik gemaakt van encryption at rest, waardoor de data die op de back-up systemen staat, volledig onbruikbaar is voor kwaadwillenden. Hierdoor zijn onze klanten op dit specifieke punt nu standaard compliant met de strengste beveiligingsnormen, zoals PCI-DSS en NEN 7510.

10x snellere storage

We hebben geïnvesteerd in uitbreiding en vervanging van onze enterprise SAN storage. De nieuwe storage is een zeer snelle en robuuste oplossing, die tot 10x sneller is dan veel gebruikte systemen bij andere providers. Deze storage wordt op dit moment voor vele omgevingen nu geïmplementeerd, zonder dat je er iets van merkt, behalve uiteindelijk nog betere prestaties van jouw applicaties.

Security incidenten eerder kunnen zien

Sinds een aantal maanden wordt er proefgedraaid met een uitbreiding van onze interne monitoring op security incidenten. De systemen van onze klanten worden daarbij op een aantal belangrijke aspecten extra gecontroleerd. Denk hierbij aan veranderde configuratiebestanden of vreemde inlogpogingen. Het helpt ons om security incidenten nog eerder kunnen zien en in te grijpen. Vervolgens kunnen wij je daarvan op de hoogte te stellen en advies te geven om het in de toekomst te voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

09/04/2021

Redundantie en betrouwbare failovers

Het zijn open deuren, maar toch zijn redundantie en failovers vaak niet goed geregeld. Hoe zorg je ervoor dat je redundantie en betrouwbare failovers goed zijn geregeld?
13/08/2015

Docker Hosting: sneller werken met containers

Docker Hosting stelt u in staat om razendsnel eenvoudige, lichtgewicht omgevingen (microservices) aan te maken. Verkort de time-to-market, kies voor Docker.
22/03/2019

In 7 stappen naar een succesvolle delivery

Een belangrijk aspect binnen de hosting-branche is het managen van de processen rondom opleveringstrajecten van nieuwe klanten en migratietrajecten van bestaande klanten.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact