Persberichten

Cyso gaat samenwerken met Red Kubes

Cyso en Red Kubes – leverancier van Otomi Container Platform – hebben de samenwerking opgezocht. Cyso heeft zich reeds geruime tijd gespecialiseerd in Kubernetes; hét systeem voor container orchestratie. Het platform van Red Kubes is een mooie extra laag die toegevoegd kan worden met voordelen voor ontwikkelaars, DevOps en Operations.

 “Wij zien de vraag naar applicatiemanagement in Kubernetes toenemen. Klanten kunnen met het Otomi Container Platform sneller en eenvoudiger in het ecosysteem hun transitie maken naar cloud en cloud native softwareontwikkeling.”  aldus Cyso CTO Tjebbe de Winter.

“Otomi Container Platform is een applicatielaag bovenop Kubernetes en bestaat uit een suite van vooraf geconfigureerde en geïntegreerde open source applicaties, gecombineerd met automation en self service. Otomi helpt bedrijven om veel sneller over te gaan op containerisatie zonder dat daar veel kennis van Kubernetes voor nodig is. In combinatie met de diensten van Cyso is het nu mogelijk om een volledig beheerde container platform dienst af te nemen.”zegt Sander Rodenhuis CEO van Red Kubes.

Met Otomi Container Platform kunnen ontwikkelaars meteen beginnen met het installeren van gecontaineriseerde applicaties en deze met een paar muisklikken op een veilige manier publiek beschikbaar stellen, zonder dat ze Kubernetes hoeven te leren. Daarnaast krijgen ze toegang tot container logs en metrics, kunnen ze container images scannen op kwetsbaarheden, kunnen ze secrets aanmaken en gebruiken, en worden ze ‘gedwongen’ tot het volgen van best-practices. Hiermee wordt de leercurve voor ontwikkelteams aanzienlijk verkleind en kan de focus volledig uitgaan naar het ontwikkelen van applicaties.

Gebruikt jouw ontwikkelteam momenteel Kubernetes en oriënteer jij je op applicatieontwikkeling op een cloud native manier? Dan biedt Cyso nu met Otomi Container Platform de oplossing die tevens BIO compliant is. Wil je een passend voorstel ontvangen? Neem dan contact op met contact@cyso.com

OVER CYSO

Managed Cloud provider Cyso is al sinds 1997 actief op de hostingmarkt en stond aan de wieg van de Cyso Group. Als specialist op het gebied van Managed Kubernetes biedt Cyso de professional services, platformen en infrastructuur voor de zakelijke markt en levert maatwerkoplossingen en beheer voor complexe, bedrijfskritische platformen en applicaties.

OVER RED KUBES

Red Kubes is een Nederlandse startup en biedt een op Kubernetes gebaseerd container platform oplossing genaamd Otomi Container Platform om de acceptatie van Kubernetes een goedkopere en eenvoudige ervaring te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s talk!

Cyso stories

Terugblik KubeCon Europe 2023
02/05/2023

Terugblik KubeCon Europe 2023

04/03/2016

Beter service management met ISO 20000

Halverwege februari was het weer tijd voor de jaarlijkse audit in het kader van onze ISO 27001 certificering.
19/05/2021

Microsoft belooft data op te slaan in de EU

Microsoft wil hiermee tegemoet komen aan organisaties die hun data liever niet in de Verenigde Staten willen opslaan.

Interesse in een van onze diensten?

Wat is je vraag? Neem nu contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Cyso contact