Security white papers

Security White Papers

We kunnen niet meer zonder cyber security. Cybercrime is een toenemend probleem voor bedrijven. De schade die een organisatie hierbij kan oplopen is dusdanig groot dat er passende security maatregelen genomen moeten worden. Het is absoluut cruciaal om jouw digitale systemen, websites en applicaties goed te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

Op deze pagina vind je alle cyber security white papers van Cyso. Download de white papers en verbeter direct jouw security.

We kunnen niet meer zonder cyber security

Cybercrime is een toenemend probleem voor bedrijven. De schade die een organisatie hierbij kan oplopen is dusdanig groot dat er passende security maatregelen genomen moeten worden. Het is absoluut cruciaal om jouw digitale systemen, websites en applicaties goed te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

Bescherming tegen cybercrime

Hoe realiseer je bescherming hiertegen? Er worden steeds geavanceerdere technieken ingezet om aanvallen uit te voeren. Je daartegen wapenen is geen gemakkelijke opgave. Naarmate de complexiteit van de aanval toeneemt, wordt ook een effectieve verdediging ertegen moeilijker.

Aanpak cyber security

Cyber security vraagt om de juiste balans tussen mensen, processen en techniek. In de white papers over cyber security lees je onder andere over:

  • De kosten en baten van security
  • De top 10 risico’s van webapplicaties
  • Welke beschermende maatregelen je kan nemen
  • Preventie, detectie en respons maatregelen en rapportage opties

Wapen je tegen cyber crime

Introductie cyber security

Cybercrime is een groeiend probleem voor bedrijven. Het is onverantwoord om geen passende maatregelen te nemen. Maar waar begin je?

Security best practices

Hoe bescherm je jouw organisatie tegen steeds geavanceerdere aanvallen? Welke security best practices kan je nemen? 

Security by design

Security by design heeft als doel de risico’s op en de gevolgen van cybercrime te minimaliseren. Hoe pas je het toe voor jouw webapplicatie?

Wapen jouw organisatie tegen cyber crime

 Wil je weten of jouw organisatie of applicatie wel goed beveiligd is? Of heb je een ander security vraagstuk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.