Overgang naar digitale factuur bij Cyso

Overgang naar digitale factuur bij Cyso

29 October 2014 door in Hosting

Overgang naar digitale factuur bij Cyso. Per 1 januari 2015 zullen wij volledig overgaan op digitale facturatie. Onze klanten zullen vanaf dat moment hun facturen alleen nog per e–mail ontvangen. Voor het overgrote deel van onze klanten was dit al jaren het geval, maar vanaf volgend jaar zullen wij het sturen van facturen per post geheel uitfaseren.

Overgang digitale factuur

Door facturen digitaal te versturen hebben onze klanten ze sneller en gemakkelijker in hun bezit. Daarnaast is het eenvoudiger om deze te archiveren en met anderen binnen de organisatie te delen.

Zoals gezegd, het overgrote deel van onze klanten ontvangt hun factuur al digitaal. Sommige klanten ontvangen op dit moment nog zowel een papieren als digitale factuur. Voor deze klanten zal niets veranderen aan de verzending per e-mail. Bedrijven kunnen er, indien gewenst, wel voor kiezen om extra geadresseerden toe te voegen voor hun digitale factuur.

Wij willen uiteraard voorkomen dat onze klanten in het nieuwe jaar problemen ondervinden met het ontvangen van facturen en nemen daarom extra maatregelen om iedereen goed te informeren. Tot en met het einde van het jaar zullen wij de facturen die nog per post worden verzonden daarom voorzien van informatie over de wijziging. Onze administratie zal daarnaast met klanten die momenteel nog geen digitale factuur ontvangen individueel contact opnemen.

Via het Cyso Servicepaneel is het ook te allen tijde mogelijk om facturen in te zien en te downloaden.

Mocht u vragen hebben over uw digitale factuur of over de overgang naar digitale facturen? Neemt u dan contact op met onze administratie. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in de factuurontvangers binnen uw organisatie kunnen zij dat ook voor u verzorgen.


Bel me terug