Onze public OpenStack cloud is live

Onze public OpenStack cloud is live

30 September 2015 door in OpenStack

OpenStack Benelux Conference

Op 17 september hebben we deelgenomen aan de OpenStack Benelux Conference in Bussum en daar hebben we onze public OpenStack cloud, Fuga, voor het eerst gepresenteerd. Onze technisch directeur, Tjebbe de Winter, was te gast tijdens de keynote van John Zannos van Canonical op het hoofdpodium, om te vertellen over de ontwikkeling van onze nieuwe OpenStack cloud. Later in de middag heeft hij ook voor een kleiner publiek een meer technisch inhoudelijke presentatie gegeven. Dit gaf ons de kans om Fuga goed onder de aandacht te brengen, waardoor we veel aanspraak hadden bij onze stand. Op de OpenStack Benelux Conference hebben we alle deelnemers voorzien van een voucher van €25 aan Fuga credits.

Bent u geïnteresseerd in Fuga en wilt u er zelf mee aan de slag? Creëer een account op Fuga Cloud en neem contact met ons op voor een voucher ter waarde van €25.


Lees ook: Using security groups to tighten OpenStack security

Fuga launch party

Afgelopen vrijdag hebben we na een bèta testperiode van zes maanden Fuga officieel gelanceerd met een launch party op ons kantoor in Alkmaar. De lancering bestond uit een officieel en een feestelijk gedeelte waarbij veel geïnteresseerde bezoekers aanwezig waren. Paul Bankert, mede-oprichter van Cyso en projectmanager Fuga, gaf een presentatie over OpenStack in het algemeen, Fuga en de keuzes die we hebben gemaakt tijdens de ontwikkeling ervan. Dit werd gevolgd door een live demo van Yuri Sijtema, technisch projectleider van Fuga. In de demo heeft hij de verschillende componenten van Fuga laten zien, waaronder het bouwen, uitrollen en schalen van een load balanced server platform door het gebruik van de OpenStack web interface.

Ter afsluiting was er een gezellige borrel op ons dakterras met verschillende speciaalbieren en lekkere hapjes. Enthousiast publiek, interessante presentaties en het prachtige weer zorgden ervoor dat het erg geslaagd was!


Bel me terug