Nieuwjaarswensen: Wij wensen u veel goeds voor 2019

Nieuwjaarswensen: Wij wensen u veel goeds voor 2019

17 December 2018 in Nieuws Press release

Onze nieuwjaarswensen voor 2019. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid kijken we uit naar het nieuwe jaar. Enthousiast en gedreven als we zijn, zien we overal kansen en mogelijkheden. Die we vervolgens graag benutten om uw business succesvol te laten zijn door uw websites, webapplicaties of bedrijfskritische platformen 24/7 online te houden.

Trots

Vooruitkijken doen we graag, terugkijken ook. We zijn trots op:

  • onze top-10-positie in de ‘Emerce 100 beste bedrijven in e-business’ van 2018.

  • het samenwerken in scrum teams en werken volgens de agile-filosofie; daar zijn we inmiddels goed bedreven in. Hierdoor kunnen we u nog efficiënter helpen.

  • een gezellige en succesvolle Cyso-zomerborrel, waar we elk jaar meer bezoekers verwelkomen. Ook in het nieuwe jaar kunt u een uitnodiging van ons verwachten.

2019: het jaar van verhuizen

Komend jaar staat in het teken van onze verhuizing. We blijven in Alkmaar, hier liggen immers onze roots, maar verhuizen naar een modern pand aan de Wognumsebuurt 3.

Qua ruimte gaan we er flink op vooruit, qua bereikbaarheid ook. Het pand ligt op loopafstand van het NS Station Alkmaar Centraal. Ideaal voor wie met het openbaar vervoer wil komen. De Ring Alkmaar ligt eveneens vlakbij, waardoor we ook met de auto goed bereikbaar zijn. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

Cyso Group

Helemaal mooi is dat het pand ook onderdak gaat bieden aan FUGA en SQR. Samen vormen we Cyso Group: drie trotse bedrijven die diverse hostingoplossingen bieden. Hierdoor kunnen we elk hostingvraagstuk aan. We leggen graag uit waartoe we allemaal in staat zijn, kom gerust eens langs!

Nieuwjaarswensen 2019!

Zonder klanten geen succes, dat realiseren we ons. Daarom een welgemeend: dank u wel voor uw interesse en loyaliteit. En namens ons hele team: veel goeds voor 2019!

Aangepaste openingstijden van onze servicedesk

Tijdens de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden van onze servicedesk. Onze storingsdienst blijft te allen tijde bereikbaar.

Maandag 24 december 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 25 en woensdag 26 december Gesloten
Maandag 31 december 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 1 januari Gesloten

Bel me terug