Nieuwe collega’s

Nieuwe collega’s

11 September 2015 door in Cysocial

We hebben er de afgelopen tijd weer een aantal collega’s bij gekregen. Twee collega’s zijn al door hun proeftijd en blijven dus voorlopig van de partij. Bij deze stellen we ze dus graag even voor.

Bas

Bas is bij ons begonnen als Linux System Administrator en gaat bij ons een aantal projecten doen. Daarnaast is hij tweede en derdelijns in extended support. Voordat Bas bij ons is begonnen heeft hij al de nodige ervaring opgedaan bij o.a. Bitlibre en British Telecom. Bas is erg reislustig en heeft al veel van de wereld gezien. Japan staat hoog op zijn lijstje, daarnaast beoefent hij een Japanse sport: Aikido, waarvan hij deze zomer de 2e Dan heeft gehaald. Grappig weetje over Bas is dat hij, ondanks zijn passie voor reizen, eigenlijk een hekel aan vliegen heeft.

Simon

Simon is na het eigen ondernemerschap bij ons begonnen als Back-end Python developer. Wij zijn erg blij met hem, want we hebben lang naar hem gezocht. Simon heeft vooral veel ervaring met PHP en heeft hier Python onder de knie gekregen. Simon miste het hebben van collega’s en heeft ons gelukkig gevonden. Simon is heel leergierig en heeft zijn studie in Zuid-Afrika afgerond, voordat hij als ondernemer is begonnen. In zijn vrije tijd is Simon non stop bezig met internet, weetjes opsporen en gamen, een echte nerd dus. Heerlijk!

Beide collega’s hebben inmiddels hun plekje gevonden en vallen met hun neus in de boter, met de vele bbq’s die we organiseren en het varen wat we al gedaan hebben en het zeilen dat nog gaat komen. Hartstikke tof dat jullie onze collega’s zijn geworden!


Bel me terug