U RICHT ZICH OP UW APPLICATIE, WIJ VERZORGEN DE REST

Wilt u uw ontwikkelings- en deploymentproces versnellen en nieuwe features eenvoudig en direct live kunnen zetten? Bent u op zoek naar dynamische en gestandaardiseerde schaalbaarheid van uw applicatie? Dan is de kans groot dat u behoefte hebt aan continuous integration en/of continuous delivery (CI/CD).

Met onze Managed Kubernetes beschikt u over een veilig, high performance platform voor uw Docker containers en Kubernetes orchestration. U kunt eenvoudig schalen en uw deployment pipelines integreren en automatiseren. Wij beheren alle noodzakelijke infrastructuur waardoor u zich volledig kunt richten op het ontwikkelen van uw producten en diensten.

AGILE WERKEN MET MANAGED KUBERNETES

Onze CI/CD-oplossing complementeert uw agile werkwijze. Met een door Cyso beheerde CI/CD-omgeving kunt u snel en eenvoudig geautomatiseerd software testen en live zetten in moderne en dynamische public, private en hybride clouds.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Martijn Baars of Michael Wittenberg voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.